alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Sportsklær og sportsutstyr

 
[2823]
AFC H JSY RødAFC H JSY Rød

AFC H JSY

Menn Fotball

Stilige og funksjonelle sportsklær fra adidas Performance

Helt siden 1949 har adidas skapt treningstøy til alt fra mosjonister til idrettsutøvere, og vi legger vår stolthet i å produsere funksjonelle treningsklær av høy kvalitet med stilige design. En av våre mest populære kolleksjoner er adidas Performance som kom på markedet på midten av 90-tallet. Denne kolleksjonen er lidenskapelig opptatt av ytelse og prestasjoner, og klærne lages for å tilfredsstille de aller strengeste kravene til de mest dedikerte atletene. Med adidas Performance får du sportsklær til de fleste idretter, men det er ingen tvil om at utvalget er spesielt omfattende for fotball, løping, basketball og golf. Her finner du til og med fotballdrakter som er dedikert til flere av verdens største fotballag, noe som virkelig lar deg vise frem lojaliteten til ditt favorittlag.

Sportsklær av høy kvalitet til alle anledninger

Funksjonalitet er i høysetet blant alt av klær og utstyr fra adidas, og sportsklærne våre er fleksible, har uslåelige pusteegenskaper og smarte detaljer. Takket være fukttransporterende materialer kan du enkelt holde deg tørr og komfortabel under selv den tøffeste treningsøkten. adidas skuffer heller aldri når det kommer til design, og du finner sportsklær og utstyr i en rekke forskjellige farger, størrelser og varianter til menn, damer og barn. Velg for eksempel et par komfortable joggebukser som er like fine på trening som på fredagskvelden hjemme. Kombiner dette med en sporty og tidløs t-skjorte med Trefoil-emblemet, og ha en god hettegenser på lur i tilfelle temperaturen kryper nedover. Du bør også ha et godt utvalg av andre overdeler, shorts og tights, i tillegg til en behagelig treningsdress – perfekt etter en lang treningsøkt. Vi har også en rekke hverdagsklær i kolleksjonene, blant annet poloskjorter, skjørt og kjoler som uttrykker sporty eleganse til enhver tid. Uansett hva du ser etter for å oppgradere treningsgarderoben din, er vi sikre på at du finner det du er på jakt etter her hos oss.