alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Regnjakker

 
[171]
1 / 4
Sideav 4

Hold deg tørr og komfortabel med regnjakker fra adidas

Du er godt rustet for ruskete vær når du har en god regnjakke eller regnfrakk med sømforsegling for hånden. adidas regnjakker har en ren og sporty stil, samtidig som de produseres ved hjelp av avansert teknologi. Mange av jakkene er rett og slett fullspekket med gode egenskaper. RAIN.RDY er et godt eksempel på et avansert materiale som holder vind og regn ute. Andre modeller er utviklet med et stort fokus på komfort. Det kommer til syne med egenskaper som pakkbar hette og høy krage som gir bedre beskyttelse mot regn. Det er også mulig å velge en regnjakke med varmekontroll. Disse jakkene har et trelags materiale som gir god ventilasjon. Det er også mulig å velge varianter med elastiske bærestropper som gjør at du enkelt kan bære jakken med deg som ryggsekk. Elsker du å høre på musikk mens du er ute og går? I så fall bør du velge en regnjakke eller regnfrakk med innerlomme som har utgang til hodetelefoner.

Et stort utvalg av adidas regnjakker

Utvalget består av vanntette jakker og frakker til damer og menn. Modellene er tilgjengelige i ulike varianter, slik at du enkelt kan velge ut en variant som passer optimalt for ditt bruk. Gå for en slitesterk variant med gode egenskaper om du skal ha en jakke til din neste fjelltur. En lang frakk med en sporty og elegant stil passer godt til hverdagsbruk, og du holder deg varm og tørr når du skal på jobb. En vanntett parkas er god å ha i skiftende vær. En parkas er lett og anvendelig, og enkelte varianter har hette som kan pakkes ned når solen stikker frem. Vi anbefaler at du også investerer i en vindtett og lett jakke som kan brukes til trening. Disse jakkene veier lite, har god bevegelsesfrihet og er enkle å ta av og på seg etter behov.