alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Fotballsko til herre

 
[213]
1 / 5
Sideav 5

EN GUIDE TIL FOTBALLSKO FOR HERRE

Teknologien spinner som ballen for å utvikle fotballsko og ytelse. I motsetning til mange andre idretter spilles ikke fotball alltid på samme type underlag, men heller på en rekke ulike overflater. Riktig type grep kan ha mye å si for ytelse og sikkerhet. Bruk denne guiden til fotballknotter som hjelp til å avgjøre hva slags type sko du trenger på kunstgress, myke og harde gressbaner eller ute på gaten og grusbaner, så du kan spille best mulig uansett hvor du er.

STADIUM-serien

Sko for: fast underlag, kunstgress, mykt underlag STADIUM er adidas’ mest robuste serie med fotballknotter for menn og gir god kontroll på flere typer overflater. Her kan du finne ut hvilken type fotballsko som passer best med ulike underlag.

Fotballknotter for faste underlag

Med knotter for faste underlag kan du enkelt spille på underlag med naturlig gress. De fleste knottene for faste underlag er laget enten i hard gummi, plast eller en kombinasjon av kjegleformede og lange knotter for å sikre godt grep, hastighet og stabilitet. Kunstgressbaner har flere steder blitt standarden, så fotballknotter for faste underlag er også blitt et vanlig alternativ for kunstgress. Best for: fast naturlig gress og mykt gress, tørt/fuktig Se etter: Boost™-teknologi, for den mest responsive dempingen for faste underlag. Prøv TOTAL CONTROL-justering for knotter som gir eksplosiv fartskontroll ved raske bevegelser.

Sko for kunstgress – STADIUM- og CAGE-seriene

Kunstgressko brukes spesifikt på nytt kunstgress – inne og ute. De har vanligvis svært lav profil og jevn yttersåle dekket med små, kjegleformede knotter i gummi, noe som gir bedre stabilitet og raske bevegelser. Best for: alle innendørs- og utendørsunderlag på gress Se etter: En lett techfit®-kompresjonsyttersåle for umiddelbar passform og stabilitet. Prøv en gressko designet med TF Chaos-yttersålen for presisjon, kraft og grep, når du løper over banen.

Fotballknotter for myke underlag

Knotter for myke underlag brukes når det regner mye, og kommer gjerne med utskiftbare knotter. Knotter for myke underlag er ikke like vanlig, da naturlige gressbaner, spesielt hvor det regner mye, gjerne erstattes med kunstgress. Best for: Mykt, naturlig gress hvor det regner mye Se etter: Fotballsko med mer prominente, lange knotter som gir godt grep på fuktige og våte baner.