alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Fotballutstyr til menn

 
[1417]

Velg blant gamle og nye klassikere med fotballutstyr til menn

Du trenger ikke være proff for å ha et lidenskapelig forhold til fotball. Om du trener aktivt på fritiden, på profesjonelt nivå eller bare er en hardbarka supporter på sidelinjen, har adidas det du trenger for å uttrykke din lidenskap på moteriktig og behagelig vis. Her kan du finne klassiske treningsdresser, shortser, trøyene til favorittlaget ditt, dempende keeperhansker og fotballsko – kanskje til og med samme sko som favorittspilleren din bruker. Treningstøyet fra adidas er designet for at du skal kunne yte ditt beste. Med fuktabsorberende og fukttransporterende materialer, som AEROREADY, vil du kunne holde deg tørr på de varmeste dagene. En smal passform i buksene tillater deg å løpe fort og å sende de beste pasningene uten hindringer. Med sitt klassiske uttrykk har 3-Stripes-buksene blitt en stilsikker favoritt som gjør seg like godt til hverdags som på fotballbanen.

Øk din ytelse med adidas-fotballutstyr til menn

adidas har alt du trenger til treningen. Riktige fotballsko er en stor del av prestasjonen – her gjelder det å finne den skoen som passer for deg og ditt bruk, om du spiller på gress, kunstgress eller om du trenger fotballsko til hall. Scroll deg gjennom adidas sin nettside og utforsk de forskjellige modellene og deres kvaliteter. Du vil finne støttende sko i myke og elastiske materialer som holder foten på plass under pasningene, og fotballsko med kompresjon for økt blodsirkulasjon – og mye mer. Flere av fotballskoene har også medialknotter som gir en dempet ballfølelse og god ballkontroll. Om du er siste delen av forsvaret handler det fortsatt om kontroll og selvsikkerhet: Med adidas-keeperhansker kan du ta imot ballen med eleganse. Med soft-grip-skum i håndflatene kan du redde målet uten å være redd for å skade hendene.

Utstyr som varer mål etter mål, år etter år

Fotballutstyr fra adidas er laget for hard bruk og hyppig vask, men tekniske klær inneholder fibre som ikke har godt av høy varme i vask eller trommel. For å ta så godt vare på plaggene som mulig, er det viktig at du følger vaskeinstruksjonene før du vrenger dem og legger dem i maskinen.