alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER KR 250 OG 60 DAGERS* RETUR
Ekspresslevering
adidas

Fotball · Menn

 
[1587]
Størrelsesutvalg
Pris
kr54 - kr3 499
543499

Fotballkolleksjon til herre

Alle med et forhold til fotball vet at båndet mellom deg og et fotballag kan være uendelig lidenskapelig. Og spiller du selv aktivt eller profesjonelt, har du gjerne behov for en treningsgarderobe som passer ambisjonsnivået. Uansett hva du er ute etter – fra fotballer og fotballtrøyer til favorittlaget til profesjonelle fotballsko og utskiftbare knotter – finner du det du trenger i adidas’ fotballkolleksjon til herre.

adidas’ fotballkolleksjon til herre: Hansker

adidas har keeperhansker som kan brukes til både kamp og trening, samt som er utviklet til helt spesifikk bruk. Med keeperhansker med støtdempende polstring på 2–3,5 mm og gripesikker lateks, sikres du et godt og sikkert grep om ballen. Se gjerne også etter latekshåndflater med to typer skum, noe som sikrer tykk demping og best mulig grep under kamper. Du kan dessuten velge hansker med uttakbare støtter, så du kan forsterke dempingen for håndledd og fingre – et nyttig hjelpemiddel i kampens hete! Fotballhansker for spillere i andre posisjoner kan være svært gunstige å ha både før, under og etter kamp eller trening. Se gjerne etter Climawarm-teknologi til trening i kulden.

adidas’ fotballkolleksjon til herre: Fotballer

De fleste av adidas’ utvalg av fotballer er såkalte Offical Match-baller, altså baller av en slik kvalitet at de har gjennomgått FIFAs tester, fått FIFA Quality Pro-sertifiseringen, og kan benyttes i profesjonelle ligaer og mesterskap. Disse fotballene fra adidas er sømløse og termisk bundet for bedre nøyaktighet og med en teksturert overflate som sikrer bedre ytelse og godt grep. Du kan velge fotball med UEFA Champions League-emblem eller Tricolore-detaljer. Du finner også langt billigere alternativer, som Glider-ballene eller lagspesifikke fotballer, som er trenings- og kampballer med maskinsydd, slitesterk konstruksjon.

adidas’ fotballkolleksjon til herre: Fotballsko

Du finner et stort utvalg av fotballsko i adidas’ fotballkolleksjon til herre – tilpasset ulike nivå, underlag og spillestiler. Før du begynner å titte på foretrukne skomodeller bør du imidlertid krysse av for hva slags underlag du skal spille på, da det er store forskjeller på banekravene. FG-sko, eller sko til naturgress, har for eksempel ingenting å gjøre på kunstgressbaner.