alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Svarte fotballsko

 
[40]

Elegante, raffinerte og kraftige svarte fotballsko som gir deg maksimal kontroll

Hos adidas finner du det ledende utvalget av tøffe og slitesterke svarte fotballsko til både mann og dame. Klassiske designs eller vågale moderne kreasjoner? Valget er ditt. Hva med en superkul fotballsko i sort uten lisser for en minimalistisk og kul look? Denne skoen kommer med adidas sin velkjente speedskin-overdel som gir en fantastisk flyt og sikrer hurtighet på banen. Den elastiske pløsen sørger også for at disse skoene er svært lette å ta både av og på, ettersom de former seg etter føttene dine. De er spesiallaget for faste underlag med sitt innovative knottedesign og den velkjente TPU-yttersålen som gir et formidabelt grep, uansett bane. Den reduserte hælhøyden sørger for at du kommer tettere på gressmatta på samme tid som den gir god bevegelsesfrihet.

Smart og avansert design som du vil sette pris på

Speedskin-overflaten og bruken av mesh bidrar til fotballsko som er lette og glatte, slik at man både løper raskere og får bedre kontroll og treffsikkerhet på ballen. Disse to egenskapene er utvilsomt viktig for fotballspillere. Man drar også stor fordel av mangelen på lisser fordi det gir en bedre kontaktflate og et større treffområde. Dette er særlig en fordel for angripere som er avhengige av brå bevegelser inne i motstanderens målområde. Den perfekte passformen gjør dette til en sko som omslutter føttene og sitter solid festet for et bedre grep. Skoen sitter derfor som støpt på din fot og vil aldri skli av føttene dine, enten du takler hardt eller løper raskt.

Fantastiske svarte fotballsko som vil ta seg bra ut uansett baneforhold

Det stilrene uttrykket, samt bruken av mesh og gråtoner, resulterer i en sko som vil passe ekstra godt med en hvit fotballshorts eller en lys fotballdrakt for en superkul look. Skoene passer også utmerket til et par svarte shorts kombinert med en svart eller grå overtrekksdel for en stilren og tidløs look. Det er mulig å vaske disse skoene på lav varme ved behov. Vi anbefaler at du unngår å bruke tørketrommel, da lufttørking vil gi det beste resultatet.