alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Svarte fotballsko

 
[62]
Lisseløse modeller, sko og faste eller harde underlag, høye eller lave krager, og en rekke andre teknologiske fordeler er bare noen av elementene du kan velge blant i utvalget av svarte fotballsko fra adidas.
1 / 2
Sideav 2

Svarte fotballsko med teknologiske fordeler

Det er tross alt sporten som står i fokus. Med svarte fotballsko fra adidas kan du signalisere at du viser alvor og tar spillet seriøst fra start til slutt. Du finner også sko med mindre fargedetaljer og design, som subtilt lar deg personliggjøre stilen din på banen. Det er jo de små detaljene som utgjør den store forskjellen. Overdeler av Zone Skin har ribbede seksjoner for ulike typer ballkontakt, slik at du kan bevare kontrollen for hver berøring av ballen, hele kampen gjennom. En behagelig krage av Primeknit holder foten din godt på plass, samtidig som du holder deg komfortabel.

Fotballsko i svart for inne og ute

Her hos adidas finner du et stort utvalg av fotballsko i svart, både til innendørs- og utendørsbruk. Du finner også sko til ulike typer utendørsbaner, som grus, gress og kunstgress, slik at du kan velge den skoen som best passer ditt spill. Og ikke nok med det: Du finner også svarte fotballsko til barn, så også de minste kan få den samme ytelsen og komforten som de største spillerne der ute. For mykere underlag kan du gå for en Soft Ground-sko, mens for hardere baner kan du velge deg et par Firm Grounds. Uansett, så er disse skoene designet for din beste ytelse.

Enkelt vedlikehold

Det er ingen hemmelighet at fotballsko blir utsatt for mye smuss, skitt og svette, men det fine med et par i svart er at det ikke synes så innmari godt. Skulle du allikevel trenge å gi dem en liten shine, så kan du enkelt fukte en mikrofiberklut og tørke av skoen. Straks er du klar til neste runde på gressmatta.