alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Salg på treningsdresser til barn

 
[148]
Camo SST Sett
Woven Treningsbukse
Adicolor SST Treningsbukse
3-Stripes Full-Zip Hettegenser
adidas x Classic LEGO® Treningsdress
Adicolor Treningsbukse
Camo SST Bukse
Colorblock Big Badge of Sport Treningsdress
adidas SPRT Collection Treningsdress
adidas x Disney Mickey Mouse Cover-Up
3-Stripes Team Treningsdress
Adicolor SST Treningsbukse
Must Haves Hettegenser
B FI W FZ HD
Must Haves Hettegenser
Condivo Warm Overdel
adidas x Classic LEGO® Treningsdress
Adicolor SST Treningsjakke
Treningsdress
3-Stripes Full-Zip Hettegenser
Adicolor Treningsoverdel
3-Stripes Treningsdress
3-Stripes Treningsdress
Hooded Treningsdress
Condivo 20 Presentasjonsjakke
adidas x Classic LEGO® Treningsdress
LEIN HOODY Y
Adicolor Treningsdress
Stadium Full-Zip Hettegenser
adidas x Kevin Lyons Hoodie Sett
SLB TR TOPY
Adicolor Treningsoverdel
Dance Metallic Woven Treningsjakke
Condivo 20 Treningsjakke
Badge of Sport Cotton Treningsdress
Adicolor Treningsoverdel
AEROREADY 3-Stripes Polyester Treningsdress
adidas x LEGO® VIDIYO™ Treningsdress
Adicolor Treningsbukse
Must Haves Hettegenser
adidas Adventure Treningsoverdel
Designet for Gamday Full-Zip Hettegenser
adidas x Classic LEGO® Treningsdress
1 / 4
Sideav 4

Spennende og omfattende salg på treningsdresser til barn

Har du ungdom eller barn i huset som er opptatt av idrett og sport? Som brenner for å spille fotball til langt på kveld eller kanskje er en del av det lokale håndballaget? Hos adidas har vi et stort og imponerende salg på treningsdresser til barn. Her finner du kjente og kjære klassiskere i en mengde ulike design, materialer og stiler. Hva med en ikonisk og komfortabel treningsdress i fleece med en enkel og tidløs adidas-logo på fronten? Denne treningsdressen har en praktisk hette for en kul og stilig look, samtidig som at den holder barnet ditt varmt ved behov. Denne treningsdressen har praktisk glidlås som hjelper til varmeregulering og gjør plagget super anvendelig uansett temperatur. Det er også flere stilige detaljer slik som praktiske kengurulommer for mobil, nøkler og annet. Videre har dette plagget som en del av vårt salg på treningsdresser til barn også ribbestrikkede mansjetter og strammesnor på elastisk liv som gjør det enkelt å regulere passformen selv. Alternativt, så har vi også flere andre design og materialer tilgjengelig, slik som den klassiske collegegenseren i vår mest behagelig blanding av bomull og polyester og med vårt velkjente 3-Stripes design.

Vårt outlet på treningsdresser til barn dekker de fleste idretter

Fordelen med vårt outlet på treningsdresser til barn er at uansett hvilken sport barnet ditt bedriver, så vil dere garantert finne noe passende. Er poden opptatt av fotball? Da har vi flust av passende treningsdresser som passer både sommer som vinter, ute eller inne. Samme med håndball. Spiller barnet ditt tennis? Da vil en av våre mange stilrene og enkle 3-Stripes dresser passe godt som et praktisk alternativ. Den avanserte teknologien, passformen og rene designet bidrar til en funksjonalitet som fungerer godt på tennisbanen. Våre treningsdresser vil også fungere utmerket for alle som driver med friidrett ettersom plagget holder godt på varmen mellom øvelser og sørger for at musklene ikke blir kalde.