alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

F50 fotballsko

 
[61]
Free the fast. Engineered with the latest lightweight technology and materials, the adidas F50 is back to help you reclaim the game with explosive acceleration and speed.
1 / 2
Sideav 2

ADIDAS F50 – EN FOTBALLSKO FOR EKSPLOSIV AKSELERASJON

adidas F50 fotballsko er designet for de raskeste fotballspillerne og spesielt utviklet for høyt tempo og lekent ballspill både blant elitespillere, unge håpefulle og ambisiøse hobbyspillere. Lionel Messis signatursko har siden første lansering i 2004 blitt assosiert med akselerasjon i verdensklasse, som lar seg forklare av de innovative løsningene i alle ledd. Skoene finjusteres etter verdenstalentets tekniske krav og behov og utvikles slik at du skal kunne både nå fartspotensialet ditt og overgå ambisjonene dine på fotballbanen. Når du går for F50 fotballsko, velger du en ultralett sko som sitter som støpt på foten din, med den unike og tettsittende «kompresjonspløsen» i skoens overdel. Den robuste yttersålen bidrar på sin side til utmerket stabilitet og grep, slik at du kan snu på en femøring, forvirre motspillerne dine – og endre spillet fullstendig. Totalopplevelsen er et mareritt av en fotballsko for motstanderne dine.

BLI DEN RASKESTE VERSJONEN AV DEG SELV MED F50 ELITE FG

Når du velger fotballsko, må du tenke over behovene og ambisjonene dine samt hva slags underlag du skal spille på. Blant utvalget av F50-modeller finner du ulike typer knotter tilpasset alle typer underlag, blant annet for kunstgress og faste underlag, inkludert naturlige gressbaner. Se for eksempel etter unisex-modellen F50 ELITE FG om du er på utkikk etter FG-knotter til faste underlag, som krever godt grep og feste. F50 ELITE FG er en lett og stødig fotballsko skapt for maksimalt tempo og eksplosive bevegelser. F50 Elite FG har en lett og komfortabel overdel med en «kompresjonspløse» som sikrer tett passform, mens SPRINTFRAME 360-yttersålen kombinerer en anatomisk designet struktur med en ikonisk hældisk. Videre har den tynne Fibertouch-overdelen Sprintweb 3D-teksturert materiale som sikrer presisjon og godt grep om ballen når du dribler deg fremover i høy hastighet. Hvis du vanligvis varierer mellom å spille på kunstgress og naturgress, kan du velge MG-knotter, som er en hybridløsning for alle gressunderlag.

EN KOLLEKSJON MED FOKUS PÅ KOMFORT OG STIL

Komfort er alltid blant de viktigste nøkkelordene når det kommer til å velge fotballsko, da valg av sko kan være et av de viktigste elementene til suksess på banen. Hvis du bruker tid på å irritere deg over dårlig passform eller at det klør på tærne, mister du fokus på det viktigste – å spille best mulig og å utvikle deg som fotballspiller. Gå for en sko som kombinerer komfortable materialer med et design eller en fargekombinasjon som inspirerer deg, og se for eksempel etter et lisseløst design og Fiberskin-overdel med semsket tåhette for enestående ballkontakt. Match gjerne fotballskoene med en treningsgarderobe fylt med fotballtrøyer, fotballbukser, jakker og tilbehør fra F50-kolleksjonen for en gjennomført fotballstil inspirert av Messi. Som del av adidas’ fokus på å finne mer bærekraftige løsninger for klesproduksjon, er fotballtrøyene produsert i 100 % resirkulert polyester, mens flere modeller av F50 fotballsko er produsert med minst 20 % resirkulerte materialer.