alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Fotball t-skjorter

 
[94]
Kjøp adidas fotball t-skjorter for sesongen i den offisielle nettbutikken i dag, og få frem favorittlaget i de rette fargene og mønstrene helt frem til finalen. Fokus på kvalitet fra fiber til ferdig produkt gir deg gode fotballsesonger.
1 / 2
Sideav 2

Fotball t-skjorter i tekstiler som gjør at du yter bedre

adidas fotball t-skjorter ser både bra ut og har innebygde egenskaper, som er laget for å fremme både ytelsen og komforten din på banen. Offisielle t-skjorter er identiske med de som spillerne bruker på banen, og de teknologiske egenskapene er laget for at du skal holde deg tørr under trening og kamp. Myke tekstiler av 100 % polyester, som er strikket av dobbel tråd, gir nettopp den maksimale komforten når du løper fra den ene siden til den andre.

Fotballtopper til alle anledninger

Med en logo brodert på brystet og tekstiler laget av resirkulert polyester, kan du bruke de behagelige fotball t-skjortene til alle anledninger, enten du skal på trening eller se på tidenes kamp. Sett sammen favoritt t-skjorten med en herlig jeans og du glir inn nesten overalt. En fotballtopp kan være deilig og avslappende, eller inspirere spillet ditt på banen. Med sterk fokus på kvalitet, helt fra fiber til ferdig søm, er dette t-skjorter som du kan bevege deg i fritt og lett.

Bruk den på kampen, i hverdagen, hele livet

De behagelige tekstilene tørker hurtig og holder deg komfortabel og tørr. En fotball t-skjorte brukes gjerne til den er utslitt og enda lenger, derfor er det viktig at du tar godt vare på den underveis, slik at den holder lengst mulig. Vask den på lav temperatur, og heng den opp i skapet når du ikke bruker den. Tar du godt vare på den, så varer den mye lenger. Men de fleste flytter selvsagt bare rett inn i den.