adidas
GRATIS LEVERING OVER KR 250 OG 100 DAGERS RETUR

Vektløfting

 
[19]

Utstyr til vektløfting

Løft tyngre – og bedre – med riktig utstyr til vektløfting fra adidas. Gode, stødige løftesko, optimaliserte vektløftersokker samt tettsittende drakter og kompresjonsklær som støtter musklene, er veien å gå for deg som ønsker å løfte tungt og yte bedre. Ta en titt på utvalget av utstyr til vektløfting, og legg strategien for veien videre – med adidas.

Løft tyngre med gode sko og riktig utstyr til vektløfting

Uansett om du driver med isolerte eller sammensatte øvelser er god teknikk ofte avhengig av gode og optimaliserte sko. Nå målene dine med gode sko ved å gi deg selv best mulig støtte og stabilitet samt grep i underlaget, og se etter adidas vektløftersko av en viss tyngde og med en høydeforskjell i hælen som er designet og optimalisert for å løfte tungt. Se for eksempel etter Power Perfect- eller Adipower Weightlifting-modellene for en hælhøyde på linje med det profesjonelle bruker – en høydeforskjell på 22 millimeter fra tå til hæl – eller en lavere høydeforskjell hvis du er ny i gamet, eller er ute etter en mer allsidig løftesko som duogså kan bruke til andre crosstraining-øvelser.

Se etter vektløfting-spesifikk og utstanset mellomsålekile med høy tetthet for økt stabilitet under vektløfting, og gjerne også lisselukking med borrelåsstropp i innsteget for en mer tilpasset og sikker passform. Det er også nødvendig med en god yttersåle av gummi, som holder føttene som plantet i gulvet underveis og bra med en utforming med åpen forfot og fleksibel tå – for bedre komfort og pustende egenskaper under intense økter. Du finner både smale og brede utgaver av vektløftersko fra adidas – med henholdsvis økt passform og en mer balansert og stødig startposisjon. Løftesko med sokkelignende design er også med på å gi en bedre passform.

Match løftegleden med klær, tilbehør og utstyr til vektløfting

Blant utvalget av utstyr til vektløfting finner du lette Powerlift-drakter i resirkulert polyester og fukttransporterende Climalite-stoff – perfekt for deg som tar vektløfting på alvor. Se etter hansker med skinnlignende materiale hvis du er ute etter best mulig grep til vektløfting og optimaliserte vektløftersokker i lang knelengde med ribbede fotbuer som griper rundt foten, og et materiale som motvirker blemmer.