alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Vektløfting

 
[16]

Løft tyngre og bedre med utstyr til vektløfting

Uansett om du er ny innen vektløfting eller har lang erfaring er det viktig med riktig utstyr. Dette innebærer blant annet gode og stødige sko, optimaliserte vektløftersokker samt kompresjonsklær og tettsittende drakter som støtter musklene på best mulig måte. Med utstyr av høy kvalitet kan du løfte enda tyngre og yte det lille ekstra. Hos adidas har vi et bredt utvalg av utstyr, slik at du kan fokusere på å legge strategien for veien videre sammen med oss.

Velg riktige sko til vektløfting

Det spiller ingen rolle om du fokuserer på sammensatte eller isolerte øvelser. God teknikk er som regel avhengig av optimaliserte sko som er tilpasset foten og aktivitetsnivået ditt. Med gode vektløftingssko fra adidas kan du nå målene dine ved å sørge for at du får best mulig støtte og stabilitet, samt godt grep i underlaget. Du kan for eksempel se etter Adipower Weightlifting eller Power Perfect-modellene for å få samme hælhøyde som det de proffe bruker. Velg en lavere høydeforskjell hvis du er helt fersk. Du kan også satse på en allsidig løftesko som du enkelt kan bruke i andre øvelser. Du bør dessuten velge sko med lisser eller borrelåslukking i innsteget for en sikrere og mer tilpasset passform. Du kan velge mellom smale og brede varianter, avhengig av hva som passer for din fot. Vi har også løftesko med sokkelignende design for dem som foretrekker det.

Ikke glem annet utstyr

Det er ikke bare sko du bør skaffe deg når du skal drive med vektløfting. Gå også til anskaffelse av lette Powerlift-drakter i resirkulert polyester og fukttransporterende materialer. Disse er perfekte for deg som vil holde deg avkjølt og tørr under selv den tøffeste løfteøkten. Gode hansker er også et must for å beskytte hendene dine og gi et godt grep.