alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Vektløfting · Sko

 
[10]

Komfortable vektløfting sko for økt ytelse 

Innenfor vektløfting er det veldig viktig å ha riktig teknikk og bevegelser, slik at man unngår eventuelle skader. Et par vektløfting sko er en verdifull ressurs for ethvert treningsprogram, og en riktig sko skal støtte opp om føttene dine under din treningsøkt. En sko som passer perfekt til deg, kan bidra til mer stabilitet, større kontroll og høyere komfort under ethvert løft. Mange av våre vektløfting sko kommer med både lisser og borrelåsstropp for å holde mellomfoten på plass, slik at du kan utføre stabile, riktige og komfortable løft. Vi har et stort utvalg adidas vektløfting sko som hjelper deg på veien mot å bli enda mer utholdende og sterk.

Vektløfting sko for enhver smak 

I vår kolleksjon finner du sko i forskjellige farger. Vi har svarte og hvite sko som passer til alle dine fargerike treningsplagg, og vi har livlige farger som blå, rød og rosa, dersom du ønsker å skille deg ut på gymmen. Vi tilbyr en rekke gode sko med forskjellige hælhøyder, slik at du enklere kan presisere dine løft. Vi anbefaler at du finner skoen med den perfekte hælhøyden for deg, slik at du kan forbedre dine neste løft og få til perfekte knebøy, dersom dette er målet ditt. I vårt utvalg av vektløfting sko finner du sko med bred, normal og tettsittende passform, og de fleste har yttersåler i gummi som ikke sklir. Gummisåler er slitesterke og sørger for at forfoten er fleksibel. Enkelte av våre sko er utstyrt med enten kileformet mellomsåle eller en TPU-mellomsåle. En kilesåle har et stivere materiale som brukes for å støtte opp foten din, mens en TPU-mellomsåle er sterk og myk mot foten, og gir ekstra god sklisikkerhet. Sjekk også ut våre sko med mesh-innlegg som er strategisk plassert for ventilasjon, akkurat der du trenger det mest.