alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Golfsko til herre

 
[66]
Med golfsko til herre får du både stil og komfort, så du kan fokusere på det som virkelig teller – ditt neste slag mot hullet.
1 / 2
Sideav 2

Hold fokus med golfsko til herre

Enten det er med eller uten pigger, i spreke farger eller nøytral stil, kan du finne ditt nyeste par med golfsko til herre fra adidas. En vanntett sko med syntetisk Sprintskin-overdel holder deg tørr, selv på regnfulle og våte dager, og en Boost-mellomsåle gir deg støtte og energi som du kommer til å elske. En sko som lar deg regulere passformen gjør det enkelt å ta hele runden gjennom med komforten i behold. Sko laget med Primegreen inneholder resirkulerte materialer, så du kan forbedre både golfspillet ditt og miljøet.

Finn din stil

Enten du elsker retro, eller lener deg mer mot det moderne, finner du sko som passer nettopp din stil hos adidas. Med et par golfsko til herre, som får deg til å føle deg bra, vil du også spille bedre, så du kan perfeksjonere både stilen og spillet ditt. Velg en farge som komplimenterer resten av antrekket ditt, eller gå for en kontrast som signaliserer at du mener alvor – her kan du virkelig vise hvem du er. Med de aller siste teknologiske egenskaper, som er designet nettopp for golfbanen, kan du være sikker på at stilen din ikke trenger å gå på bekostning av ytelsen din.

Hold det enkelt

Etter lange dager på greenen, kan du enkelt og greit bare tørke av adidas-golfskoene dine med en klut, og så er du klar for neste runde igjen. Vær og vind trenger ikke å være en hindring når du har et par gode golfsko til herre, som er både vanntette og enkle å holde rene. Så gjør deg klar for golfbanen, uansett vær, med et par golfsko til herre fra adidas.