alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER KR 250 OG 60 DAGERS* RETUR
Ekspresslevering
adidas

Golfsko til herre

 
[61]

De designes møysommelig for golfere, og herreskoene har den perfekte blandingen av komfort, stabilitet og grep. Du finner passformen som er rett for deg, fra flaggskipsmodeller som CODECHAOS og TOUR360 til adiPure og adicross.

1 / 2
Sideav 2

Golfsko for menn med finesse i hvert eneste slag

Det sies at golf ble oppfunnet i på midten av 1400-tallet i Skottland, men Norge fikk ikke sin første golfklubb før i 1924 da Oslo Golfklubb ble stiftet. Siden har det gått slag i slag, og i dag kan Norge skilte med hele 180 klubber fordelt på 160 baner i ulike størrelser. Noe av grunnet til at golf har blitt så populært her til lands kan skyldes at det både er en profesjonell idrettsgren og et rekreasjonsspill. Stadig flere nordmenn tar kølla fatt og drømmer om å slå det perfekte slaget. Men da må selvfølgelig det utstyret være på plass.

Spesielt tilpasset våte og glatte spilleforhold

adidas golfsko for menn sørger for det. Den alltid treffsikre produsenten av sportsutstyr tilbyr nå golfsko som hjelper deg med å finpusse golfteknikken din. Valget står mellom blant annet en tour performance-golfsko med innebygd demping og høye stabilitetskrav for når du skal putte ballen i greenen, og en mer allsidig sko med vannavstøtende skinn- og syntetiske materialer som lar deg spille i all slags vær. Ingen grunn til å sture inne i klubbhuset bare fordi det er litt ruskevær! Du kan også gå for en klassisk stil med 3-Stripes i sort mot en hvit overdel. Dette er en sko med pigger som sørger for godt fotfeste slik at du kan fokusere på stil og gjennomførelse uansett hvor utfordrende banen måtte være.

Bredt utvalg av vinnere

Setter du golfkøllene i skapet når sommeren er over? Med golfsko for menn fra adidas er det ingen grunn til å deppe. Utvalget er bredt og tilpasset alle forhold, slik at du kan spille golf hele året. Vannavstøtende skinn og opptil seks knotter sørger for stabilitet i hvert slag selv når forholdene ikke føyer seg helt etter din spillestyrke. Uansett hvor ballen lander legger denne golfskoen for menn til rette for at du kan fullføre både ni og atten slag.