alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Shorts · Menn

 
[505]
1 / 11
Sideav 11

Stilige og sporty adidas shorts til herre

Shorts er et av de mest populære plaggene i garderoben til enhver aktiv mann, og hos adidas finner du et bredt utvalg av shorts til herre i ulike varianter. Vi har alt fra korte til halvlange og lange varianter, alt ettersom hva du liker best. Du kan for eksempel velge en lett og ledig shorts til de aller varmeste sommerdagene, samt en varmere shorts i fleece til de kjøligere dagene. Selvsagt har vi også en rekke forskjellige shorts til treningsbruk som gir ypperlig bevegelsesfrihet og perfekte til alt fra løping til fotball, volleyball og basket. En av de mange fordelene med å bruke shorts under trening er at du virkelig kan holde øye med muskelbevegelsene, formen din og utførelsen for å ha full kontroll på treningen.

Anvendelige herreshorts til all slags trening

Hos adidas finner du stilige herreshorts av høy kvalitet til enhver anledning. En god kompresjonsshorts gir fantastisk muskelstøtte på alle de riktige stedene, mens løsere shorts i college-stoff gir en komfortabel følelse. Du kan også velge en 2-i-1-shorts med et lett overlag i elastan og nylon, i tillegg til et tettsittende underlag i polyester. Slike shorts har som regel svært gode fukttransporterende egenskaper som gir deg god komfort under hele økten, uansett hvor hardt du trener. Dersom du skal bruke shortsen til trening utendørs, kan du gjerne velge en løs variant med refleksdetaljer som sørger for at du er synlig i mørket. Naturligvis er også den klassiske fotballshortsen en favoritt hos adidas, og du finner en rekke forskjellige varianter som representerer populære fotballag i kolleksjonene våre.

Ta vare på shortsene dine

Som med alle andre plagg, må shorts vaskes regelmessig for å fjerne flekker og lukt. Følg vaskeinstruksjonene og vask dem med skånsomt vaskemiddel for best mulig resultat. Dersom du skal bruke tørketrommel, må denne gå på lav varme. Som regel er det best å la klærne lufttørke for å unngå unødig slitasje.