alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Hvite T-skjorter

 
[335]
1 / 7
Sideav 7

Tidløse hvite T-skjorter som passer til alt

I adidas elsker vi T-skjorter, og vi ser at spesielt hvite T-skjorter aldri går av moten. Det er ikke uten grunn. Disse praktiske plaggene passer til absolutt alt, og vi har et bredt utvalg til både herre, dame og barn. Uansett om du ser etter enkle T-skjorter uten detaljer eller varianter med logoer og motiv, så finner du det i kolleksjonen vår.

Hva bør du se når du velger hvite T-skjorter?

Når du skal skaffe deg hvite T-skjorter fra adidas, må du først vurdere hva du skal bruke den til. Dersom det er trening du skal bruke T-skjorten til, bør du velge en modell med pustende og fukttransporterende materialer og andre tekniske egenskaper som er tilpasset aktivitetsnivået ditt. Dette er viktig for å holde seg tørr og komfortabel under hele treningsøkten. Dersom du skal bruke din hvite T-skjorte til hverdags og fest, kan du fokusere mer på design, farger og form. Finn en variant som passer inn med resten av garderoben din.

Like fine til trening, hverdags og fest

Noe av det vi elsker med hvite T-skjorter er alle bruksområdene de har. Mange bruker T-skjorter på en rolig dag hjemme eller til trening, men vi bør ikke glemme at det også er det perfekte plagget til hverdags og til fest. Bruk for eksempel en hvit t-skjorte med en jeans, et par hvite sneakers og en skinnjakke for en klassisk og casual hverdagslook, eller stapp den hvite T-skjorten ned i et skinnskjørt og topp det hele med et par kule boots for å oppnå en mer rocka, men feminin feststil. Menn kan bruke den hvite T-skjorten som et alternativ til en hvit skjorte på jobb. Med en blazer og et par svarte bukser får du fremdeles en formell, men litt mer avslappet look. Bytt ut blazeren med en skinnjakke, så er du klar for å møte gutta for å ta en fredagspils.