alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Jakker · Hvit

 
[50]
1 / 2
Sideav 2

Finn en fargerik stil, i hvite jakker

Jakker er kanskje noe av det vi bruker aller mest av plaggene i garderoben. Dermed er det lurt å ha et utvalg som passer de fleste anledninger. Bare fordi du må dekke til antrekket med en jakke, betyr ikke det at du må ofre stilen. Med hvite jakker fra adidas kommer det et utvalg kreasjoner som både tar vare på stilen og lar deg vise frem fargene dine. For hva er vel bedre enn å starte med et hvitt lerret, og bygge derfra? Sportsrøttene er som alltid tydelige i alle kreasjonene fra adidas, og samlingen med hvite jakker er ikke unntatt. Her er det boblejakker og dunjakker, hvite parkaser og regnjakker, tynne skalljakker og tykke dunjakker som holder vind, vann og kulde på yttersiden. Mote tar ikke pause selv om det blir vinter, eller bytter om igjen til sommer, så uansett vær og føreforhold har du design fra noen av verdens ledende moteskapere. Bygg stilen din på hvite jakker fulle av innovasjoner.

En bedre planet med hvite jakker?

adidas legger mye tid og ressurser ned i å skape mote som både skal være bra for deg og bra for planeten vår. Kolleksjonene med hvite jakker fra adidas tar i bruk noen av de nyeste innovasjonene innen både materialer og produksjon for å lage plagg som både holder stilen oppe og samvittigheten for miljøet ren. Parley Ocean Plastic, resirkulert polyester, økologiske materialer og sertifiserte kilder til dun og bomull er noen av stegene som adidas tar for å jobbe mot å gjøre slutt på plastavfall og minimere utslipp. Ta fatt på dagen i en hvit jakke fra adidas, enten du skal trene med pustende mesh, gjøre deg klar for varmen med AEROREADY-materiale, eller bare trenger så mye fôr som mulig med tykke dunkamre og lang lengde. Dagen venter ikke på noen, men med hvite, avanserte og moteriktige hvite jakker fra adidas er du i alle fall forberedt.