alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Salg på adidas Originals

 
[1212]
NMD_R1 Sko HvitNMD_R1 Sko Hvit

NMD_R1 Sko

Originals

Tights SvartTights Svart

Tights

Damer Originals

NMD_R1 V2 Sko SvartNMD_R1 V2 Sko Svart

NMD_R1 V2 Sko

Originals

Tidenes mest spennende salg på adidas Originals

Våre Originals utgjør noen av våre mest kjente og kjære ikoner fra et bredt spekter av ulike designs og stiler gjennom vårt salg på adidas Originals. Enten du har en forkjærlighet for klassiske sneakers som har preget adidas siden begynnelsen eller foretrekker en mer moderne og hyper-avansert sko så vil du garantert finne det hos oss gjennom vårt salg på adidas Originals. Vi har blant annet en virkelig kul streetwear-sko som drar tankene til det urbane og stilige gjennom sitt bruk av farger og stilige detaljer og som du finner gjennom vårt salg på adidas Originals. Gjennom bruk av mesh i overdelen og en sko som er skapt for å omslutte foten så har vi utviklet din perfekte følgesvenn til nye eventyr enten det er i byen eller i mer landlige omgivelser. Vi har valgt å bruke den velkjente Boost-mellomsålen som gir god støtte og bidrar til at føttene har det komfortabelt uansett om du skal løpe eller gå langt. Den solide yttersålen av gummi sikrer også godt fotfeste og forhindrer at man sklir på glatta.

Avansert teknologi som hjelper deg gjennom vårt outlet på adidas Originals

Våre Originals modeller fungerer like fint til sport som til fritid og dette gjøres ved den unike oppbygningen og designen som virker komfortabel for føttene. Ved å bruke en formet innleggssåle skåner man effektivt føttene og bidrar til demping som er viktig både ved løping, sykling eller gåturer. Dette er også en sko som vil fungere godt på en tennisbane eller til fotball på grus eller faste overflater. Overdelen i skinn sørger for en sko som både holder seg godt over tid og som kjennes smidig ut på føttene. Yttersålen av gummi sørger for effektivt grep og forhindrer at skoene føles glatte. Gjennom vårt store outlet på adidas Originals vil du finne en mengde spennende sko i flere andre farger.