alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Jakker og parkaser · Blå

 
[2]

Hold varmen i en blå jakke

Helt fra lette jakker som du hiver over treningstoppen når du er hustrig på trening til varme, vanntette blå parkas, kan adidas jakker få deg varm og tørr gjennom hverdagen. Fra minimalistisk gatemote til siste skrik på treningen kombinerer vi i adidas stil med innovativ teknologi. Enten du ser etter en polstret vinterjakke som er både vind- og vannavstøtende med en solid konstruksjon eller du er ute etter en som kan følge deg gjennom hverdagen og holde deg varm og tørr, så finner du det i vårt utvalg. Se gjennom de blå jakkene og finn deg en favoritt.

Blå kåpe til en stilfull hverdag

Det moderne designet som krysser treningsklær med gatemote lar deg bruke adidas jakker i det urbane bylivet, enten det er en blå kåpe eller en stilfull parkas. Kåper og parkaser er fulle av praktiske egenskaper som bidrar til at du holder deg varm, slik som strikk i mansjettene og snøring i hetter som holder varmen inne og kulden ute. Enten du går for en blå jakke i ande- eller gåsefjær som er så lett at du kan pakke den sammen og legge den i en lomme, eller du foretrekker en fôret parkas, så ligger den innovative teknologien i bunn for en solid kvalitet.

Innovative detaljer

Se etter de detaljene som du trenger og som gjør dagen din komfortabel. Enten du trenger å snøre hetten rundt ansiktet og stramme mansjettene for å holde varmen inne, eller du bare ser etter praktiske lommer til mobilen eller andre småting som du vil ha med på trening eller i hverdagen. Med hull til ledninger kan du lytte på musikken din når du haster fra a til b. Enten du ser etter en varm vinterjakke, en lett treningsjakke eller en vannavstøtende parkas, så vil du finne en blå jakke som passer til deg dit du skal.