alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Bomberjakker

 
[16]

Hev stilen din til et nytt nivå med bomberjakker

Den ikoniske bomberjakken har lenge vært et must i garderoben til mange sporty mennesker. Den kjennetegnes av et kort snitt og en karakteristisk krage. En bomber jakke var opprinnelig en jakke som ble brukt av amerikanske piloter under første verdenskrig, men den har i senere tid gjort sitt inntog i moteverdenen også. Den klassiske pilotjakken kan nemlig styles opp og ned til nesten enhver anledning. Du kan bruke den med alt fra jeans og leggings til dressbukser og kjoler. I adidas har selvsagt også svært sporty og moderne varianter av jakken.

Inspirert av klassiske skolejakker

Modellene vår henter dessuten inn elementer fra klassiske skolejakker for å skape et unikt design. Jakkene føles lette ut på kroppen, og du har full bevegelsesfrihet med egenskaper som mesh-fôr. I tillegg kan du kjøpe varianter som lages av resirkulert polyester for å gjøre et miljøbevisst valg i hverdagen.

Vendbar adidas bomberjakke: Én jakke, to stiler

Mange av modellene våre kan vendes for å variere mellom ulike antrekk. Du kan for eksempel få diskré ensfargede modeller som blir til fargerike og iøynefallende jakker på et blunk når de vrenges. Dermed kan du bruke samme jakken til forskjellige anledninger. Fotballsupportere kan dessuten glede seg over bomberjakker med emblemet til favorittlaget ditt på. Det hersker ingen tvil om hvem du støtter når du bruker en bomber jakke som dette!

En bomber jakke er allsidig i bruk

Du kan bruke bomberjakker både på fritiden og ved finere anledninger, simpelthen ved å variere resten av antrekket ditt. Damer kan skape et supertøft uttrykk ved å bruke en sporty jakke med tettsittende skjørt, sandaler og en pen bluse. Du får dermed en spennende kontrast i antrekket som gjør at du skiller deg ut fra mengden. Menn kan eksperimentere på samme ved å bruke skolejakke-lignende modeller sammen med dressbukser. På fritiden ser samme jakke flott ut sammen med joggebukser.