alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Ryggsekker · Svart

 
[57]
TRX SPD HIKE BP SvartTRX SPD HIKE BP Svart

TRX SPD HIKE BP

TERREX

Ryggsekk SvartRyggsekk Svart

Ryggsekk

Originals

SST Ryggsekk SvartSST Ryggsekk Svart

SST Ryggsekk

Originals

Ryggsekk SvartRyggsekk Svart

Ryggsekk

Originals

1 / 2
Sideav 2

Svarte ryggsekker til alle anledninger

Hos adidas finner du svarte, stilige, komfortable og sporty sekker som dekker alle dine behov. Vi har sekken du ser etter, enten det er en sekk du skal gi til en turglad venn, til barnet ditt som snart starter på skolen, eller til deg selv. Vi har behagelige ryggsekker som passer til fjellturer, reiser eller byturer, både store, medium og små. I vårt utvalg av sekker til barn finner du spennende, svarte ryggsekker i medium størrelse som barnet kan vokse inn i, og mini-ryggsekker som passer barnets skuldre perfekt. Vi har sørget for at flere av våre ryggsekker til de små moteløvene har stilige materialvalg, slik som paljetter og imitert skinn. Til din turglade venn har vi ryggsekker med vatterte skulderstropper og mesh-materiale som sørger for mange komfortable turer, med god ventilering der det trengs mest.

Hvordan velge ryggsekk? 

En sekk burde være funksjonell og god å ha på skulderen. Den skal romme alt som er nødvendig for deg å ha med, enten du er ute å reiser, skal på tur, er på vei til skolen, jobb eller treningssenteret. Hos adidas finner du svarte ryggsekker med vatterte skulderstropper som sørger for ultimat komfort, uansett hvor du er på vei hen. Leter du etter en sekk du kan bruke i sammenheng med trening, skole eller jobb, så har vi sekker med kjekke lommer som er enkle å nå. I slike sammenhenger er det også lurt å ha litt størrelse på sekken, mange ganger går man jo rett på trening etter jobb. Da kan det også være lurt å skaffe seg en ryggsekk med vattert lomme til laptop og egen lomme til drikkeflasken. Dersom du trenger en sekk som kan brukes til forskjellige aktiviteter, har vi også sekker med avtagbare og justerbare stropper som du kan tilpasse til enhver tur og ethvert antrekk. Bla deg gjennom vårt utvalg for å finne den perfekte sekken for deg. Hos adidas finner du en mengde svarte ryggsekker med 3-Stripes og Trefoil logoer, noe som er perfekt for deg som ønsker et klassisk og sportslig uttrykk.