alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube

Tysk landslagsdrakt

 
[103]
Uniforia League Ball HvitUniforia League Ball Hvit

Uniforia League Ball

Fotball

Uniforia Pro Fotball HvitUniforia Pro Fotball Hvit

Uniforia Pro Fotball

Fotball

Uniforia League Box Ball HvitUniforia League Box Ball Hvit

Uniforia League Box Ball

Fotball

1 / 3
Sideav 3

adidas-trøyene for Tyskland-fans

Vil du vise din støtte til et tidenes største lag? Gjør det med stil og komfort. De tyske fotballdraktene fra adidas er laget i lette og pustende materialer, perfekte for trening og kamp, samt for intens heiing fra tribunene. Den tyske landslagsdrakten er også superstillig, enten du velger den klassiske hvite, tyske hjemmedrakten eller de koksgrå bortedraktene. Tysklands bortedrakt fås også i sin autentiske utgave, helt lik den drakten de tyske spillerne tar på seg når de møter motstanderlag på bortebane.

Vil du ta del i en virkelig fotballstorhet?

Alt av Tyskland supporterutstyr finnes hos adidas, enten du er ute etter hjemmedrakter, bortedrakter, eller om du vil han noe enda mer raffinert. Målvakter vil være begeistret over den tyske keeperdrakten, fullt utstyrt med shorts og sokker. Den lekre, røde drakten har et dristig design som garantert får deg til å skille deg ut på banen, og et vevd lagemblem til inspirasjon. De tyske landslagsdraktene kommer i alle størrelser hos adidas, og passer til både små og store Tyskland-fans. Hvorfor ikke kjøpe en Tyskland-drakt til minsten i huset?

En lett trøye for spill på elitenivå

Tyskland authentic bortedrakt er en sann juvel for Tyskland-fans. Denne mørke Tyskland-trøyen har diskrete, kullfargede detaljer med et lite, tysk flagg i nakken. Den er laget av HEAT.RDY, et lett materiale og har et varmetrykket Tysklandsemblem på brystet. Drakten er identisk med trøyene de tyske spillerne bruker på når de spiller bortekamper, og kommer garantert til å holde deg kjølig og selvsikker.

Mykt og pustende materiale

Alle Tyskland-draktene er laget i mykt og pustende materiale som transporterer bort svette og holder deg tørr og komfortabel, kampen gjennom. Det vil du garantert trenge, ingen som har på seg Tyskland-drakten kan sky unna en hard arbeidsøkt!