alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Italias fotballdrakt

 
[80]
Vis din støtte til det italienske landslaget i Italias fotballdrakt. Velg mellom Italias hjemme- og bortedrakter, trøyer, shorts og tilbehør i landslagets farger med enkle detaljer. Italias fotballdrakter er delvis laget med adidas' innovative Ocean Parley Plastic, et materiale i resirkulert plast produsert med avfall hentet fra øyer, strender og kystlinjer som er vasket og oppsirkulert til materialer brukt i blant annet din nye Italia-drakt. Dette er et ledd i adidas' viktige satsing på å utvikle innovative og mer bærekraftige løsninger i møtet mellom mote og idrett. Kombinert med pustende mesh og fuktkontrollerende teknologi i stoffet, stiller du med både stil og høyt komfortnivå på banen i Italias fotballdrakt. Med størrelser fra baby til voksen kan dessuten hele familien stille i Italias landslagsdrakt.

ITALY EURO 2024™ KITS

The EURO 2024™ build-up has begun! Time to show your colours and be ready to support the Azzurri with these bold new Italy EURO 2024™ kits. The famous blue of the adidas Italy Home jersey displays "il Tricolore" flag colours on the three stripes. The Away jersey also flies the flag, with red, white, and green taking pride of place in this striking design.
Visual composition featuring the new Italy x EURO 2024 App experience

YOUR ULTIMATE EURO 2024™ EXPERIENCE

Join the EURO 2024™ experience on the adidas APP and get closer to the tournament than ever before. Unlock the best adidas has to offer for Azzurri fans, with access to the Italy's latest matchday essentials, exclusive giveaways, one-of-a-kind fan experiences and much more.
1 / 2
Sideav 2

VIS DIN STØTTE I ITALIAS FOTBALLDRAKT

Opplev fotball-magien og vis din støtte til italiensk fotball i Italias landslagsdrakt – enten du er på trening, i kampmodus, sammen med gode venner eller bare er på vei til butikken. Med størrelser fra baby til 4XL kan hele familien stille til fotballkamp med naboene på nærmeste grusbane, eller du kan trille og trikse med fremtidens spillere i hagen. adidas’ autentiske Italia-drakt er laget for elitespillere, men er også godt egnet for ren støtte til laget i ditt hjerte, om det så er som supporter på tribunen eller foran TV-en – eller med laget som inspirasjon på vei til fotballtrening eller kamp. Slik blir du del av den italienske familien av fotballsupportere som støtter nasjonen gjennom tykt og tynt.

ET LANDSLAG SOM VEKKER INTERNASJONAL BEUNDRING

Italia-drakten er mer enn en fotballdrakt – den er en mulighet til å føle deg som en del av et team og av italiensk fotballhistorie. Det nasjonale herrelandslaget har vunnet VM flere ganger siden første kamp på den internasjonale fronten i 1910, og kvinnelandslaget kom helt til kvartfinalen i 2019. Men det er ikke bare internasjonale resultater og den nasjonale fotballkulturen Italia kan være stolt over – landets rike naturmangfold og kulturelle særpreg er gode grunner til å utforske fotballnasjonen i seg selv. Derfor er det ikke overraskende at mange nordmenn støtter Italia på banen med Italias signatur i nakken, som du finner på Italias fotballdrakt. Landslagets emblem kommer i vevet og varmetrykket utgave over hjertet, og komplementeres med nettopp Italia-signatur i nakken – så det ikke skal være tvil om hvilket lag som har fått ditt favorittstempel.

ITALIA-DRAKT MED FUKTTRANSPORTERENDE OG PUSTENDE MATERIALER

adidas’ Italia-trøyer er designet for spillere og supportere, og en åpenbar prioritet for begge er å sikre et høyt nivå av komfort både på og utenfor banen. Fotballtrøyene er utviklet med den innovative teknologien AEROREADY, som transporterer fukt ut fra kroppen, slik at du holder deg tørr og komfortabel under tøffe økter på trening. Dette kombineres med et lett og glatt materiale, i tillegg til pustende mesh-innfellinger som sikrer gjennomstrømning av luft under trening og aktivitet. Kombiner gjerne med andre elementer fra adidas’ kolleksjoner, om det så er fotballspesifikke plagg eller andre produkter med typiske adidas-elementer som 3-Stripes og oversized Trefoil-logo. Slik kan du velge full supporterstil eller kombinere fotballtrøye med en mer avslappet hverdagsgarderobe.

LAGET MED RESIRKULERTE MATERIALER – FOR EN BEDRE FREMTID

Som et ledd i adidas’ viktige satsing på å utvikle mer bærekraftige løsninger i møtet mellom mote og idrett, benyttes resirkulerte materialer så mye som mulig. Mens noen trøyer er laget med 100% resirkulerte materialer, er andre delvis produsert med garn som inneholder Parley Ocean Plastic, et innovativt materiale i resirkulert plast produsert med plastavfall hentet fra øyer, strender og kystlinjer.