alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Sveriges fotballdrakt

 
[33]
I Sveriges drakt med all sin prakt! Vis din støtte til våre gode naboer i øst ikledd gult og blått i Sveriges landslagsdrakt fra adidas. Med Sverige-drakter – være seg hjemmedrakt, bortedrakt eller tilbehør – stiller du sporty og sommerlig i blått og gult. Noen plagg tilhørende Sveriges drakt er delvis laget med adidas' innovative Ocean Parley Plastic, et materiale i resirkulert plast produsert av avfall hentet fra øyer, strender og kystlinjer. Dette er et ledd i adidas' viktige satsing på å utvikle innovative og mer bærekraftige løsninger i møtet mellom mote og idrett. Lette materialer kombinert med pustende mesh og fuktkontrollerende teknologi i stoffet sikrer at du stiller med både stil og høyt komfortnivå på banen i Sveriges fotballdrakt.
Sverige Sacoche BlåSverige Sacoche Blå

Sverige Sacoche

Fotball

ET AV FOTBALLENS BESTE KVINNELANDSLAG I FOTBALL

Sveriges kvinnelandslag i fotball er anerkjent som et av verdens beste, med spillere som Lotta Schelin og Hanna Ljungberg som viktige alumner. Og selv om Norge også konkurrerer i årets VM, er det absolutt lov å heie på to lag! Når Norges kvinnelandslag og våre nordiske naboer nå tropper opp på banene i Australia og New Zealand er det mot 30 andre lag – inkludert 2019-vinneren USA. Mens det er mange av de samme nasjonene som konkurrerer om mesterplasseringen som i 2019, er det håp om pallplassering for våre svenske naboer i Sverige-drakt – i all sin prakt.

I SVERIGE-DRAKT MED ALL SIN PRAKT

Vis din støtte til og lojalitet med våre naboer i øst med en svensk fotballtrøye i nabonasjonens sommerlige landsfarger gult og blått. Hvis det er de svenske spillerne som får hjertet ditt til å banke raskere og adrenalinet til å pumpe gjennom kroppen når det er tid for internasjonale turneringer, er det ingen tvil om at en Sverige-drakt fra adidas er et must til garderoben. Per 2020 er Sverige det landet i Norden med størst VM-suksess på fotballfronten, og de svenske spillerne imponerer stadig med sine lekne triks på banen og treffsikre pasninger inn mot mål. Så all vennlig rivalisering mellom Norge og Sverige til tross – våre nordiske naboer fortjener ros for sitt bidrag til internasjonal fotball. Ikledd gult og blått i Sveriges landslagsdrakt kan du dermed vise god naboånd på neste fotballtrening, med litt ballspill hjemme i hagen eller på nærmeste grusbane sammen med gode venner.

TYPISK SVENSK I ENKELT OG FUNKSJONELT DESIGN

Sveriges drakter er utviklet i et klassisk og tidløst design med enkle adidas-detaljer – og naturlig nok i Sveriges egne farger, blått og gult. La deg inspirere av rikdommen i den svenske naturen og kulturen og velg Sveriges fotballtrøye, drakt eller tilbehør som er designet for å skape engasjement for våre naboer i øst. Kombiner gjerne med andre elementer fra adidas’ kolleksjoner, om det så er fotballspesifikke plagg som en offisiell Sverige-caps eller kampball, eller andre produkter med typiske adidas-elementer som 3-Stripes og oversized Trefoil-logo. Både hjemme- og bortetrøyene sender signaler om at laget har den svenske nasjonen og internasjonale supporteres støtte i ryggen i form av en Sverige-signatur i nakken. Med en Sverige-drakt i gult og blått kan du vise din støtte og lojalitet til de svenske spillerne – så er det ingen tvil om hvilket lag som har stjålet ditt hjerte.

HØY KOMFORT PÅ TRENING OG I HVERDAGEN MED ADIDAS

Sveriges hjemmetrøyer og bortetrøyer fra adidas er laget for komfort både på og utenfor banen – om det så er som supporter på tribunen eller i sofaen, hjemme og på fritidsaktiviteter eller på fotballtrening eller litt ballspill blant venner. Den fukttransporterende teknologien AEROREADY, i kombinasjon med pustende mesh-innlegg og et lett materiale, sikrer høyt komfortnivå gjennom at trøyen «puster» og holder deg tørr under tøffe treningsøkter eller solrike og varme forhold.

LAGET MED RESIRKULERTE MATERIALER – FOR EN BEDRE FREMTID

Som et ledd i adidas’ viktige satsing på å utvikle mer bærekraftige løsninger i møtet mellom mote og idrett, benyttes resirkulerte materialer så mye som mulig. Noen trøyer er laget med 100% resirkulerte materialer, mens andre er delvis produsert med garn som inneholder Parley Ocean Plastic, et innovativt materiale i resirkulert plast produsert av plastavfall hentet fra øyer, strender og kystlinjer.