alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Svensk landslagsdrakt

 
[11]
Uniforia Pro Fotball HvitUniforia Pro Fotball Hvit

Uniforia Pro Fotball

Fotball

Uniforia Finale Mini Ball SølvUniforia Finale Mini Ball Sølv

Uniforia Finale Mini Ball

Fotball

Sverige Hjemmedrakt, mini GulSverige Hjemmedrakt, mini Gul

Sverige Hjemmedrakt, mini

Barn Fotball

Sverige Hjemmetrøye GulSverige Hjemmetrøye Gul

Sverige Hjemmetrøye

Fotball

En nasjonal stolthet

Mal det gult. Når de svenske stjernene tar hånd om motstanderne på hjemmebane, bruker de en drakt som umiddelbart fanger oppmerksomheten. På denne adidas-trøyen i den skarpe, gule fargen kommer kunst og fotball sammen, slik de også ofte gjør ute på banen. Drakten har en normal passform med rette kanter og et svensk emblem på brystet. Et mykt og fuktabsorberende materiale gjør at du ikke trenger å bekymre deg over fuktigheten. Denne svenske landslagstrøyen kommer til damer, menn og i mini-utgave og alle har tilhørende shorts for dem som ønsker det. Det er med andre ord ingen grunn til ikke å kle opp hele familien i de svenske fargene!

Enkel og tidløs

Enkel stil og funksjonell design. Typisk svensk med andre ord. Denne Sverige-bortetrøyen henter nålstripene tilbake til fotballbanen. En tidløs design kontrasterer knallgule striper på indigoblå bakgrunn. Det hurtigtørkende stoffet i denne silkemyke trøyen, holder deg like komfortabel på tribunen som på banen. På ryggen er det en liten signatur der det står «Sverige» som sammen med et vevd emblem på brystet viser hvem ditt hjerte brenner for.

Komplett treningsutstyr

Ved siden av de svenske hjemme- og bortedraktene har adidas også et utvalg Sverige produkter til trening. Treningsshorts, treningsoverdeler og treningsbukser fra adidas passer perfekt enten du skal spille med venner på løkka eller til avslappende søndager, kanskje med fotballkamp på TV. Og hvorfor ikke skaffe deg den flotte Anthem representasjonsjakken? Dette er den samme adidas-jakken som holder de svenske toppspillerne varme før kampstart. Den har et mykt og behagelig for og en stilig hvit design, mens «Sverige»-signaturen minner deg på hva du står for.