alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Mexico drakt

 
[9]

Ta del i spennende design og fyrig kultur med Mexico drakt

I en fest av et design får du fargene til Mexico. Være seg den autentiske rosa fargen, på sort bakgrunn, for hjemmetrøya - eller kunstverket av en bortetrøye. Du viser ånden til Mexico, og du får den samme kvaliteten som fotballspillerne selv. Med fuktkontrollerende materialer holder du deg tør hele kampen gjennom, og får en passform som garanterer full bevegelsesfrihet. Sammen med myke materialvalg gjør det at du nær sagt ikke kjenner trøyen på kroppen. Med mexicansk emblem på brystet er det perfekt, og du er klar for å innta banen med en unik og spiss følelse.

Pusteegenskaper, komfort og stil i mexico antrekk

Med HEAT-RDY og AEROREADY er du sikret mer enn bare stilen. Dette er teknologi som brukes i den offisielle trøya til Mexico sitt fotball landslag av en grunn: Nyt materialkvalitet som ikke bare er myk, men som også transporterer vekk fuktighet og holder deg luftig. Hele kampen gjennom. Ytelsen i plaggene er på høyde med designet. Et design som peker mot tradisjonelle mexicanske håndverk. Mens du kan sprinte litt lenger, holde ut litt mer, dette er plagg skapt for utfoldelse og idrett. Ta med deg ånden til ditt lag inn i spillet, og drible deg rundt motstanderen. Med mexico antrekk fra adidas er grunnlaget lagt i materialvalg og snitt.

Spill selv, eller følg laget på kamp

Om du spiller selv, eller følger med Mexico på skjermen sammen med venner. Du skiller deg uansett ut, og markerer tilhørighet med mexico drakt fra adidas. Elegant, og symbolrikt design, og gode materialkvaliteter som sørger for at du holder deg i behagelig form uansett om du selv utfolder deg, eller er på tribunen. Vær lett gjenkjennelig for alle supportere av Mexico, så det ikke er noen tvil om hvem du er. Det er bare å kle seg i den rette drakta, og hive seg ut i spenningen.