alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Adizero

 
[129]
1 / 3
Sideav 3

adidas Adizero: Topp fart, eksplosive bevegelser

adidas Adizero er en løpesko som er laget for kjappe bevegelser, eksplosive sprinter og topp ytelse. Du finner både treningsmodeller og konkurransemodeller blant utvalget vårt, samt allsidige varianter som takler omtrent enhver løpetur. Karakteristiske egenskaper inkluderer responsiv demping som gir god energiretur, samt en luftig mesh-overdel som sitter som støpt om foten. Skoene puster svært godt, og det kan føles ekstra behagelig ut når du skal løpe langt på varme dager. Se gjerne etter Adizero modeller med Stretchweb-yttersåle med Continental™-gummi for svært god gripeevne. Profesjonelle modeller kombinerer gjerne flere former for demping for best mulig resultat. For eksempel, på enkelte modeller er Lightstrike-demping brukt sammen med Responsiv Boost for å gi deg så god komfort som mulig. Disse passer bra for deg som stiller høye krav til dempingen.

Hvordan velge riktige løpesko fra adidas

adidas Adizero er en allsidig sko som kan brukes både til maraton og på løpeturer rundt i nabolaget. Det er allikevel viktig at du tenker over hvilke kvaliteter du ønsker at din nye løpesko skal ha, samt hva du skal bruke dem til. En Adizero sko har som nevnt god demping, og du kan derfor løpe på asfalt med dem. De passer også bra til lengre turer hvor komfort vektlegges. Skal du hovedsakelig løpe i terreng, så har adidas mange vannavstøtende sko som er laget for å gi godt grep på sleipe røtter og fjellknauser. Uansett hva du ender opp med, finner du et stort utvalg av farger og design. Velg gjerne noe som matcher personligheten og stilen din, slik at skoene glir sømløst inn i garderoben din. Eller kanskje du har lyst å friske opp stilen din med et par fargesterke varianter? Sist, men ikke minst, pass på at du velger rett størrelse for å unngå gnagsår eller vonde tær. Da gjenstår det bare å ønske deg en riktig god løpetur!