alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Adizero

 
[112]
1 / 3
Sideav 3

ADIDAS ADIZERO LØPESKO: EKSPLOSIVE BEVEGELSER, TOPP YTELSE

Blant adidas’ utvalg av løpesko utmerker adidas Adizero seg for deg som løper og beveger deg med eksplosiv fart og iblant opplever at du må kunne snu på en femøring. Adizero løpesko er skapt for eksplosive sprinter, kjappe bevegelser og topp ytelse. Utvalget inkluderer både trenings- og konkurransemodeller, i tillegg til allsidige varianter for hverdagsløping i terreng eller på urbane flater.

LETTE OG SLITESTERKE LØPESKO FOR TRENING OG KONKURRANSER

Det finnes ulike modeller Adizero løpesko, avhengig av bruk og nivå. Felles for alle er bruk av teknologi som optimaliserer løpeeffektivitet og ytelse, samt en luftig mesh-overdel som sitter som støpt på foten. Skoene puster veldig godt, og det kan føles ekstra behagelig ut når du skal løpe på varme dager. Blant modellene finner du banepiggsko for sprintere, maratonsko og tennissko, som på ulike måter sikrer aktivitetstilpasset grep og demping. Du finner også modeller som er egnet til allround-bruk som hverdagsløping.

ULIKE MODELLER OPTIMALISERT FOR FORSKJELLIGE DISTANSER OG MENGDETRENING

Flere av modellene er optimalisert for mellom- og langdistanser, med teknologiske innovasjoner som kombinerer komfort over tid med nyttige egenskaper som er finjustert for ulike distanser, fra sprint til mellomdistanser og maratonlengder. Karakteristisk for Adizero-løpesko er responsiv demping og god energiretur samt pustende materialer og bruk av mesh, som sikrer komfort over tid når du løper lengre distanser. Den ultimate konkurransefølelsen får du med teknologiske nyvinninger som karboninnsatte ENERGYRODS eller ENERGYRODS 2.0 med glassfiber, som begrenser energitapet under foten. Dette finner du for eksempel i Adizero Boston, Adizero Prime X og Adizero Adios. Se dessuten gjerne etter modeller av adidas Adizero med yttersåle med Continental-gummi for svært god gripeevne, som Adizero Adios Pro.