alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Løpejakke

 
[31]
Disse stilige løpejakkene fra adidas består av slitesterke materialer som beskytter deg mot naturkreftene, slik at du vil kunne holde fullt fokus på treningsøkten, uansett årstid.

Løpejakker fra adidas som gjør dørstokkmila kortere

En god løpeøkt starter med å ha utstyret i orden. Ikke la regnet stoppe deg! Trekk opp glidelåsen, sett på din favorittlåt, og la beina ta deg til topps. Plassér nøkler og telefon i den vanntette innerlommen, og vit at de holder seg trygge og tørre. I tillegg til et alltid stilsikkert design, holder adidas jakker deg temperert uansett vær. Oppdag utvalget av modeller i fristende farger og motiver – du vil helt sikkert finne en jakke som passer til ditt bruk. Viser gradestokken minus? En jakke med isolerende COLD.RDY vil holde kulden ute.

Lekkert design og nyttige detaljer

Høstmørket bringer med seg noen utfordringer når det kommer til utendørsaktivitet, derfor er vanntette og vannavvisende ytterjakker en selvfølge i treningsgarderoben. En jakke med innebygget teknologi som WIND.RDY vil holde vinden ute, selv på stormfulle kvelder, og refleksdetaljer vil sørge for at du er synlig etter solen har gått ned. En vattert jakke med ventilering vil holde deg god og varm hele vinterhalvåret, og samtidig hindre kroppen din i å bli overopphetet.

Ta vare på løpejakken fra adidas og ta vare på miljøet

Løpejakkene fra adidas er laget av slitesterke materialer som er ment for å vare lenge, selv ved hyppig bruk. Tekniske plagg tåler ikke å behandles for varmt, derfor er det viktig at du leser vaskeinstruksjonene nøye, for å ta best mulig vare på klærne. adidas er opptatt av å ta vare på planeten vår. Derfor er flere av produktene i kolleksjonen laget av resirkulerte materialer, som for eksempel Primegreen og Primeblue. Dette er en del av adidas’ arbeid med å få slutt på plastavfall.