alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Løpeshorts

 
[100]
Kolleksjonen av løpeshorts fra adidas består av en rekke forskjellige lengder, farger og passformer. Det de har til felles er at de er laget av pustende og hurtigtørkende materialer som AEROREADY.
1 / 3
Sideav 3

Støtte og smidighet i hver bevegelse

Ta farvel med løpeshorts som bare nesten fungerer som de skal, og ønsk velkommen til din nye treningskompis! God bevegelsesfrihet er nøkkelen til å yte mest mulig i enhver sport, og små detaljer kan bety mye. Takket være god støtte og glatte, myke materialer med AEROREADY, så vil intervaller og lange distanser gå lett som en lek. En tettsittende passform følger kroppens smidighet og lar deg strekke beina i så lange steg som du bare klarer. En luftigere modell med innebygget underbukse vil holde tritt med hver bevegelse. Mesh-paneler på de viktigste stedene holder deg temperert og i gang når svetten pipler.

Designet for ytelse

Med løpeshorts fra adidas kan du presse dine egne grenser, enten du løper i konkurranse eller på egenhånd. Vi har elastiske shorts som egner seg både til lett jogging og til maraton, i et spekter av kvaliteter, slik at du kan finne noe som passer for akkurat deg. Knyting i linningen sørger for en best mulig passform, og lommer med glidelås passer godt på tingene dine. Shorts fra adidas er stilsikre i designet, og dermed enkle å kombinere med annet tøy. Faktisk gjør de seg like godt til trening som til hviledager.

Kvalitet som varer

Kolleksjonen av løpeshorts fra adidas består av slitesterke materialer med ypperlig kvalitet, beregnet for hyppig bruk. For at den gode kvaliteten skal holde seg på topp så lenge som mulig, så er det viktig at du leser vaskeanvisningen før du kaster tøyet i maskinen. Tekniske plagg krever skånsom behandling, og tåler ikke å bli vasket på for høy varme, noe som forekommer ved for eksempel tromling eller ved bruk av strykejern.