alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER KR 250 OG 60 DAGERS* RETUR
Ekspresslevering
adidas

Løpeshorts

 
[137]
1 / 3
Sideav 3

Hold farten oppe i varmen med løpeshorts fra adidas

Lite føles mer befriende enn å kaste de varme klærne når våren gjør sitt inntog og legge ut på årets aller første løpetur med shorts. Det som er så perfekt med løping, er at du trenger minimalt med utstyr og tid for å kunne gjøre unna en treningsøkt. Så lenge du har et par gode joggesko, en behagelige løpeshorts og en pustende treningsoverdel er det lite som kan stoppe deg. Sjekk ut vårt store utvalg av løpeshortser – vi har lange, mellomlange og korte varianter, og du har dessuten valget mellom ettersittende modeller som gir god støtte og løstsittende varianter dersom du foretrekker en luftigere løpeopplevelse. Shortsene kommer dessuten i en rekke ulike farger og mønstre, slik at du kan finne en som passer din unike stil.

Designet for ultimat løpekomfort i varmt vær

adidas har løpeshorts i en rekke forskjellige lengder og passformer, men det som de alle har til felles, er at de garanterer utmerket bevegelsesfrihet og pusteevne. For de som foretrekker en tett og omsluttende passform, har vi et stort utvalg korte tightser med kompresjon for ekstra muskelstøtte. Disse er laget av pustende, hurtigtørkende materialer med blant annet Polygiene®-teknologi, som gir en frisk følelse og motvirker lukt, samt UV-filter som beskytter mot skadelige stråler fra sola. Vi tilbyr også et stort utvalg løstsittende og luftige varianter, dersom det er mer din stil. Disse er tilgjengelige i flere ulike lengder, og noen kommer dessuten med en praktisk undershorts. Flere av shortsene er laget med fuktabsorberende AEROREADY-teknologi, slik at du holder deg sval uansett hvor hardt du jobber og hvor mye svetten renner. Med praktiske detaljer som strammesnor i livet og glidelåslomme for nøklene dine har du en perfekt treningskompanjong på varme dager. Enten du er rykende fersk mosjonist eller ivrig konkurranseløper, har adidas det du trenger for en behagelig løpeopplevelse når gradestokken fortsetter å krype oppover.