alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Treningsklær

 
[1168]

Praktiske, sporty og funksjonelle treningsklær

Er treningsklærne dine gamle og slitte? Hos adidas finner du alt du trenger for å føle deg fin og klar for din neste treningsøkt. Uansett om du trener ute, hjemme eller på treningssenter, er det lite som gir like mye treningsmotivasjon som nye treningsklær. Treningsmoten har virkelig blomstret opp de siste årene, og det er ikke bare diskré, ensfargede treningsdresser som er populært blant de aktive. Tvert imot, nå kan treningsplaggene også være fargerike, moteriktige plagg som kan snike seg inn i hverdags- og festgarderoben.

Trening er for alle!

Vi i adidas heier på deg, og vi gleder oss sammen med deg når du når målene dine. Vi vet at trening er for alle, og derfor har vi også treningsklær og -utstyr for alle, uansett kroppsform, størrelse og aktivitetsnivå. Nåtidens treningsklær preges av mot og dristighet, og vi er sikre på at de rette plaggene kan bidra til at du kan løpe litt lengre eller løfte litt tyngre. En god treningstights kan gi støtte på alle de riktige stedene, mens en luftig og pustende topp kan bidra til å transportere svette bort fra kroppen og holde deg komfortabel under hele økten. Husk også å velge sko som er tilpasset aktivitetene som du driver med, og ha gjerne et par du bruker utendørs og et annet til innendørs trening.

Ikke glem tilbehøret

I tillegg til treningsklær og -sko, er det også viktig å ha annet utstyr til trening på plass. Først og fremst, så bør du sørge for å ha en god vannflaske som holder drikken din kald under hele økten. Et par hansker kan være en god idé for trening utendørs eller dersom du skal løfte tunge vekter, mens en stilig adidas-caps kan bidra til solskjerming. Husk også på å bruke treningssokker som har spesielle fukttransporterende egenskaper. For å få med deg alt dette på trening, anbefaler vi også å investere i en treningsbag fra adidas som rommer alt du trenger for din neste treningsøkt.