alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Treningsshorts til dame

 
[45]

Stilige og komfortable treningsshorts til dame

Elsker du trening og å være i aktivitet? Da har du kommet til rett sted. Hos adidas har vi alt du trenger til en vellykket treningsøkt. Med klær av høy kvalitet som både puster, gir god bevegelsesfrihet og ser stilige ut, vil du føle deg komfortabel – uansett hvor mye du svetter. Vi har blant annet et bredt utvalg av treningsshorts til damer i ulike størrelser, farger og varianter. Velg for eksempel en myk og behagelig shorts med en smal passform og stilige 3-Stripes for en avslappet og sporty stil. Ser du etter en høytytende løpeshorts? Hold deg tørr med AEROREADY-materialet som absorberer fuktighet for å holde deg både tørr og komfortabel under hele treningsøkten.

Økt treningsglede med gode treningsshorts

Uansett om du elsker løping, yoga eller crossfit, så finner du garantert en treningsshorts som faller i smak her hos oss. Vi har shorts og andre klær til enhver treningsform og til ethvert aktivitetsnivå. Kombiner shortsen med en klassisk topp eller singlet for et atletisk og enkelt antrekk, eller gå for en iøynefallende variant for å virkelig tiltrekke deg oppmerksomhet på treningssenteret eller i løypa. Det viktigste er at du finner plagg for å skape et antrekk som du trives i og som reflekterer din personlige stil. Når du føler deg vel, vil du også yte bedre og få økt treningsglede.

Sats på fargerik trening

Kolleksjonen vår er fylt med både tidløse, ensfargede treningsshorts og fargerike, iøynefallende varianter. Vi anbefaler at du har et utvalg av ulike modeller for hånden slik at du kan kle deg etter anledning og humør. Med fargerike klær vil du uttrykke kreativ og sporty eleganse uansett hvor du er, og vi elsker å kombinere knallfarger og mønstre for å skape unike antrekk. Hvilke kombinasjoner fremhever din unike stil best?