alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Shorts · Kompresjon

 
[28]

Sett fart mot treningsmålene i shorts med kompresjon

Kompresjon i treningsplaggene assisterer med flere forskjellige funksjoner. Shorts med kompresjon kan hjelpe deg med bedre form i øvelsene dine, med støtte til musklene, med blodsirkulasjon og temperaturkontroll. Behovet for kompresjon varierer med forskjellig intensitet i øvelsene, og ikke minst etter forskjellig preferanse hos deg som skal bruke plaggene også, og hos adidas finner du shorts med kompresjon som kan håndtere utfordringene du utsetter dem, og deg selv, for. Selv om du velger høytytende plagg når det er høy ytelse som står på planen, trenger du ikke velge bort stilen. Hos adidas handler det om sport og idrett, og fra det kan vi bygge stil, mote og trender som passer sammen med uttrykket ditt og det du vil si, og oppnå, med det du gjør.

Teknologi og teknikk til å yte, med kompresjonsshorts

Innovasjoner står alltid i fokus når det skal lages plagg som kan hjelpe deg til treningsmålene, eller til å slå de personlige rekordene dine, eller bare komme deg gjennom den daglige eller ukentlige økten. I kolleksjonene med kompresjonsshorts og korte tights finner du materialer som Alphaskin og pustende egenskaper, flate sømmer som nesten er umerkelige og støtte som holder stand like lenge som deg. Sammen med innovasjonene og teknologien finner du en dedikasjon til performance som det er vanskelig å overse, og sammen finner vi selvtilliten og pågangsmotet som får oss dit vi vil, helt frem til mållinjen. Finn stilen din og nå målene dine med strømlinjeformede shorts, kompresjon og støtte på aller høyeste nivå, avanserte innovasjoner og selvsagt den umiskjennelige 3-Stripes-stilen som adidas har levert i tiår etter tiår. Intense treningsøkter, yoga-timer og stretching, HIIT, løping, squash eller andre aktiviteter har lett for å tære på energien, men med kompresjonsshorts har du enda et hjelpemiddel i bakhånd for å presse grensene bare litt lenger. Og litt til.