alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Rumpetasker og magevesker

 
[39]
Y-3 Crossbody Bag SvartY-3 Crossbody Bag Svart

Y-3 Crossbody Bag

Y-3

Y-3 Sacoche BrunY-3 Sacoche Brun

Y-3 Sacoche

Y-3

Praktiske og anvendelige rumpetasker og magevesker fra adidas

Uansett om du skal en tur til byen eller en søndagstur i skogen, er det greit å kunne ha med seg de viktigste tingene man trenger underveis. Dette kan for eksempel være mobil, lommebok, en vannflaske og litt mat. Du oppbevarer de viktigste tingene nært for hånden med stilige rumpetasker og magevesker fra adidas. Produktene lages blant annet av slitesterkt ripstop-materialer, og mange modeller har praktiske lommer. Midjeveskene er bygget for å vare og for å være enkle å ta med seg. De har et allsidig design som er enkelt å justere, slik at du enten kan bruke den rundt livet eller på tvers av kroppen. To separate glidelåslommer sørger for at alt du trenger er lett tilgjengelig. Du kan velge en stilig rumpetaske med den klassiske 3-Stripes logoen eller Trefoil-merket, og de kommer i en rekke ulike farger. I tillegg til rumpetasker og magevesker, har adidas også en rekke andre festivalbager med klassisk fiskebeinsmønster for en raffinert stil som passer overalt. Disse rommer mer enn de mindre rumpetaskene og mageveskene, og de kan brukes over skulderen eller rundt livet.

Stilige og sporty midjevesker

Rumpetasker og magevesker fra adidas er både sporty og stilige. Noen er perfekte for treningsbruk og turer i marka, mens andre er like fine å bruke i byen. Velg en liten midjeveske med en iøynefallende form og spennende detaljer, dersom du ikke ønsker at komfort skal gå på bekostning av stilen. Disse fås blant annet med skinnlignende tekstur og Trefoil-logo i gull som gjør den minimalistiske stilen komplett. Velg en klassisk, svart modell for en tidløs og elegant look. Gå for en variant med et fargeskimrende design som er lett synlig med en oljeaktig og stilig finish for variasjon. Uansett hvilken midjeveske du velger, er vi sikre på at du finner en rekke ulike varianter som vil falle i smak. Kanskje bør du ha en til bybruk og en annen til turer i skogen?