alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Gensere

 
[266]
1 / 6
Sideav 6

Behagelige gensere til alle anledninger

Med adidas’ ikoniske logo eller klassiske 3-Stripes kan du møte hverdagen i stil. Elegante og tidløse plagg fra dette kjente merket vil gi deg en avslappet, men samtidig moteriktig stil som passer like godt til trening som til hverdags. Vi har mange komfortable gensere fra adidas i mange ulike varianter, farger og størrelser til dame, herre og barn, slik at hele familien kan kle seg komfortabelt og moteriktig i disse stilige plaggene. Her finner du både gensere til hverdagsbruk så vel som til ulike treningsformer, for eksempel fotball, golf og løping. Uansett om du ønsker deg en pullover til å bruke på jobben, en v-halset genser til hverdags eller en funksjonell treningsgenser, vil dette plagget virkelig sette prikken over i-en på antrekket ditt.

Hva bør du se etter når du skal velge en genser?

Det er flere ting du bør se etter når du skal velge ut gensere fra adidas. Først og fremst, så bør du velge en genser med fukttransporterende og pustende egenskaper. Det gjelder spesielt hvis du skal bruke den til trening og aktivitet. Polartec® Power Grid™ er en teknologisk nyvinning som gir deg en bedre treningsopplevelse ved å transportere svette og fukt bort fra kroppen under trening. Videre bør du vurdere gensere fra adidas som har et ekstra varmelag eller værbeskyttelse, spesielt hvis den skal brukes mye ute i varierende vær. Materialer som puster, varmer og isolerer er ideelle til utebruk. Til slutt, så bør du selvsagt også ta plaggets design i betraktning når du skal velge en modell. Det er viktig at du bruker klær som du liker, føler deg fin i og som reflekterer din personlige stil. Mange foretrekker gensere og sweatshirts i spreke farger med klassiske 3-Stripes og Trefoil-logoen, mens andre ønsker mer anonyme varianter. Uansett hva som er din stil, så er vi sikre på at du finner det du er på jakt etter i kolleksjonen til adidas.