alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Skatesko

 
[80]
Nora Sko HvitNora Sko Hvit

Nora Sko

Originals

Puig Sko SvartPuig Sko Svart

Puig Sko

Originals

1 / 2
Sideav 2

Sporty og tidløse skatesko fra adidas

Skatesko har vært i motebildet lenge, og det virker som det er en skotype som har kommet for å bli. Ikke bare er de ideelle for de som driver med skating, de er perfekte for alle som har en streetwear-stil. Skatesko passer til det aller meste, og du kan velge og vrake i ulike modeller for å finne det som passer best til din personlige stil. Du kan bygge deg opp en unik og tøff skogarderobe med trendy skatesko fra adidas. Kombiner skoene med et kult skinnskjørt og en pen bluse for dame for å skape en røff, men elegant stil, eller bruk dem med en chinos og en poloskjorte for herre. Selvsagt kan du også bruke dem med joggebukser og en oversized hettegenser for en avslappet og casual stil. Du vet hva som passer til nettopp din stil – og vi har klærne for å skape den.

Slik vasker du skateskoene dine

Det første du bør huske på når du kjøper nye sko er å impregnere dem før bruk. Du bør også impregnere dem regelmessig etter dette, men husk å alltid passe på at skoene er rene før impregnering. Ellers trekkes skitten bare dypere inn i materialene. Når du skal vaske sko, kan du bruke en fuktig klut og grønnsåpe eller en annen mild såpe. Alternativt finnes det også en rekke skoprodukter som kan brukes.

Bredt utvalg av stilige skatesko

Hos adidas finner du en rekke ulike skateboard sko til både menn, damer og barn. Vi har forskjellige modeller med ulike passformer, størrelser og farger, og vi er sikre på at du finner flere varianter som passer perfekt til deg. Velg for eksempel en klassisk modell i svart med hvite 3-Stripes for et klassisk, sporty og ikonisk look, eller gå for en iøynefallende variant i knall gult med stilig trykk hvis du vil skille deg litt ut. Uansett hvilken variant du velger, kan du være sikker på å få superstilige skatesko i høy kvalitet som du vil føle deg like fin som komfortabel i.

Relaterte produkter

På adidas finner du alle Sko relaterte gjenstander, som Menn sko, Sko dame og Barnesko. Ta en titt gjennom vårt brede utvalg av produkter!