alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER KR 250 OG 60 DAGERS* RETUR
Ekspresslevering
adidas

Skateboardsko til herre

 
[38]

Skatesko til menn

Frihetsfølelsen som oppstår i det du hopper på brettet og kan suse av gårde ned veien, er uimotståelig for skatere over hele verden. Uansett hvilket nivå du er på, er skateboarding en aktivitet og en kultur som samler og oppfordrer til utforsking av verden og egne fysiske grenser. Og hvis du driver med skateboarding, vet du at gode skatesko kan utgjøre en stor forskjell på resultater og hvordan du føler deg. Med optimaliserte skatesko til menn får du økt grep og brettfølelse, mens en god yttersåle absorberer støt – slik at du kan ta sjanser på brettet.

Slik velger du skatesko til menn fra adidas

Ute etter gode skatesko til konkurranser eller skateboarding – eller bare en stilig skatesko til hverdagsbruk? adidas har et stort utvalg av skatesko til menn med utmerket støtte i hælen, såler som absorberer støt og som tåler godt med motstand under en skateøkt. Se for eksempel etter stilige skatesko med tydelige vink til 80-tallets hip hop-kultur, som adidas Campus-modellene, og Bounce-støtdemping som sikrer økt komfort og fleksibilitet enten du skater eller kaféhopper. Velg skatesko til menn med Geofit-konstruksjon for en anatomisk riktig og komfortabel passform.

Lave, mellomhøye og høye varianter av skatesko til menn

I utvalget skatesko til menn finner du lave, mellomhøye og høye varianter, samt slip on-varianter, slik at du kan velge og vrake i skatesko som passer ditt bruk. Lave skatesko er best for deg som ønsker mest mulig bevegelsesfrihet i ankelen, men mellomhøye og høye skatesko sikrer bedre støtte, demping og beskyttelse for ankelen. Hi Top-sko kan i tillegg bidra til å absorbere støt under skating – en form for beskyttelse du ikke får med lave skatesko.

Såler i vulkanisert gummi og slitesterke overdeler

Velg om du ønsker å gå for såler i vulkanisert gummi eller ikke. Fordelen med vulkaniserte såler er at de gir økt brettfølelse og bevegelsesfrihet, samtidig som de gjerne oppleves som mer fleksible. Gummisåler er på sin side stivere, gir mer støtte til hælen, og absorberer ofte støt bedre. Se også etter skatesko til menn med overdel i semsket skinn, kanvas eller perforert skinn.