alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Skatesko for herrer

 
[88]
Nora Sko SvartNora Sko Svart

Nora Sko

Originals

Nora Sko HvitNora Sko Hvit

Nora Sko

Originals

Samba ADV Sko SvartSamba ADV Sko Svart

Samba ADV Sko

Originals

1 / 2
Sideav 2

Sikre deg et klassisk tilskudd til skohyllen med adidas skatesko

Skatestilen har smittet over til trendmoten, og alle vil ha en del av kaken. Som selve symbolet på en klassisk og uanstrengt look, vil skateskoene fra adidas være en tidløs attributt til garderoben uansett – til og med om du aldri har satt fot på et skateboard. Ledsaget av den ikoniske 3-Stripes logoen, byr adidas på høy variasjon når det gjelder fargekombinasjoner, materialer og modeller – noen varianter er helt nye, mens andre er gamle samleobjekter fra arkivet, fornyet i en moderne vintage stil. Skoene er laget av slitesterke materialer, og med yttersåler av gummi for best mulig grep og støtdempende innleggssåler som Adiprene eller Ortholite® får du høy komfort.

Stjernen i skateparken

Skateskoene fra adidas har lenge spilt hovedrollen i skatemiljøet, de har til og med blitt en del av kulturen. Med tekniske kvaliteter i sålen som gjør dem suverene på brettet, som en forsterket ollie-sone eller koppsåle i gummi med vippepunkt, vil du kunne yte ditt aller beste i skateparken. En støttende GeoFit™-kragedemping sørger for en sikker passform uansett hvilket triks du øver på. Alle adidas skatesko har gode tekniske verdier, for alle nivåer av skateboarding. I tillegg er de laget med intensjon om høyest komfort, men det går aldri på bekostning av stil.   

Ha glede av dine adidas skatesko i flere år

Det er alltid relevant å ha et par adidas skatesko på beina. Disse evig aktuelle skoene er laget med tanke for høy bruksfrekvens og er lett å kombinere til alle stiler – de passer jo til alt! De slitesterke materialene gjør at skoene er lette å vedlikeholde, og en forsterkningstape gjør at skoene varer lenger. Har du først forelsket deg i et par skatesko, kan det være vanskelig å velge andre merker. Men frykt ikke: Det store spekteret i kolleksjonen gjør det lett for deg å variere med farger og modeller for kaldt vær som varmt, så du kan nyte dine adidas hele året, år etter år.