alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER KR 250 OG 60 DAGERS* RETUR
Ekspresslevering
adidas

Salg på bager til menn

 
[91]
1 / 2
Sideav 2

Sporty stil i salg på bager til menn med praktisk sans

Akkurat når du er på farten til trening så trenger du en solid bag for å få med deg treningsklærne og treningsskoene dine. I salg på bager til menn finner du stilige, sporty bager med forsterket bunn og med eget rom til treningsskoene dine. Detaljene er helt på plass med store rom og lommer med glidelås slik at du enkelt kan holde orden i tingene dine selv når du har dårlig tid. I salg på bager til menn finner du alt fra lommebøker, små midjevesker eller vesker som krysser kroppen som erstatter lommer på veien, til ryggsekker og kule duffelbager. Utsalget dekker behovet for vesker og bager, og det til en pris som passer inn i budsjettet ditt uten å sprenge det.

Overkommelige priser i outlet på bager til menn

Enten du vil ha den klassiske formen med en avrundet topp på ryggsekken eller du vil ha den nye, trendy rulletopp, har vi flere modeller i adidas outlet på bager til menn. Er du rask, kan du kanskje sikre deg favoritten din. Bagene har de klassiske 3-Stripes eller Trefoil-logoen i sterk kontrast til den klare bunnfargen, mens noen har også logoer til fotballag som du heier på. Logoene er stilige nok, men det er kvaliteten i materialvalg og smarte detaljer som gjør at bagene i outlet på bager til menn er slitesterke og tåler bruk. Flere er laget av resirkulert polyester og har en forsterket bunn, og er utstyrt med justerbare, vatterte skulderstropper som gjør dem behagelige å bruke. Derfor er den sporty stilen til bagene i outlet på bager til menn en bonus som blir med på kjøpet. Med glidelåslommer på innsiden kan du holde styr på verdisakene dine i tillegg og sidelommer i mesh holder ting på plass. adidas outlet på bager til menn er med andre ord en gave til budsjettet ditt.