alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Damesokker

 
[267]
1 / 6
Sideav 6

Det begynner med damesokker

Skal du trene, så vet alle at sokkene må på plass og de må være komfortable. Damesokker og leggvarmere som passer til resten av treningsklærne er viktig. Da kanskje spesielt materialet som de er laget av. De bør først og fremst puste, altså ikke stenge svetten inne, men formen på dem er også viktig. adidas har en hel rekke med forskjellige damesokker som du kan velge mellom, alt fra usynlige damesokker til ankelsokker og helt opp til knestrømper. I tillegg kan du finne kompresjonssokker og strømper i de forskjellige størrelsene. Er det kaldt der du trener, kan det være godt med noen gode, varme leggvarmere i tillegg.

Forbedre treningen nedenfra

Fordi komfort er nøkkelen når det gjelder damesokker og leggvarmere, så fokuserer vi i adidas på å ha en innovativ teknologi for å få til dette. Flere av dame- og kvinnesokkene sørger for en god støtte til foten din ved å støtte opp om venstre og høyre fot. Altså tilpasset buen under foten og fotsålen din. Du kan også støtte opp med kompresjon. Enten du går for full kompresjon eller for de sokkene som støtter delvis opp, så vil føttene dine ha det bedre under trening og du kan yte mye mer lenger.

Et kjent utseende

Mange av adidas damesokkene kommer med de karakteristiske 3-Stripes eller adidas Trefoil. De er ikke til å ta feil av og er selve grunnmuren i adidas. Det er sjelden en garderobe der du ikke finner et plagg med 3-Stripes eller adidas Trefoil. Vi tror det er den allsidige, sporty bruken av dem som gjør dette. De passer til en runde på tennisbanen, på volleybanen, på fotballbanen, på golfbanen, ja, kort sagt, over alt der du trener eller er aktiv. Og jammen er de ikke gode å ha på til hverdags også.