alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Tilbehør · Damer

 
[1338]

Tilbehør til dame fra adidas

En aktiv hverdag fylt med lidenskapelig glede over å være i bevegelse, uansett hva slags type aktivitet det er snakk om, er noe vi alle bør etterstrebe. For å gjøre dette enklest og best mulig å oppnå utvikles det stadig nye og mer kvalitetssikre varianter av utstyr og tilbehør, fra keeperhansker og leggbeskyttere til fotball, og løpecaps og sokker med integrert demping til løping og friidrett, og en rekke annet tilbehør til idretter og treningsformer som boksing, svømming, tennis, golf og yoga. Fyll treningshverdagen med entusiasme, og gled deg over et liv i bevegelse med tilbehør til dame fra adidas.

Tilbehør til dame til ballsport

Du finner et stort utvalg av tilbehør til lagsport som fotball, volleyball og håndball i nettbutikken – fra essensielt tilbehør som leggbeskyttere, knebeskyttere og treningshansker, til mer allsidige produkter som ryggsekker, bager og gymposer, sokker, pannebånd og håndklær.

Tilbehør til dame til løping

Hold deg synlig når du løper langs veien med luer, pannebånd og løpebelter med refleksdetaljer – spesielt nyttig når det blir kaldere og mørkere i vinterhalvåret. Kombiner det gjerne med hodeplagg med et innvendig fleece-lag, eller med Climawarm-teknologi, som holder på varmen. I sommerhalvåret drar du god nytte av stilige løpecaps med ventilerende effekt og fukttransportering, noe du får med adidas’ spesialutviklede Climalite-teknologi. Ta også en titt på løpespesifikke sokker, som er utviklet med ergonomisk passform og har innebygd demping i fotbladet.

Tilbehør til dame fra adidas Originals

Med tilbehør til dame fra adidas Originals kan du møte hverdagen i en særs avslappet stil – med retroinspirerte ryggsekker med oversized Trefoil-logo, fargesterke midjevesker med WOW-faktor, eller klassiske Crew-sokker med tydelig 90-tallspreg. Sett farge på hverdagen med alt fra klokker til caps og mobildeksler.