alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Sportsbager til dame

 
[272]
1 / 6
Sideav 6

Damevesker for damer på farten

adidas damevesker har stilen, designet og sikkerheten som du trenger når du er på farten. Enten du trenger en midjeveske for å få med deg det viktigste eller du trenger noe å ha treningstøyet i, kan du finne en i den ikoniske rekken av smarte løsninger. Designet for damer på farten med Trefoil-logoen eller de klassiske 3-Stripes som dekor. Her er det bare å boltre seg i farger og former i alt fra løpebelter, midjevesker, duffelbager og ryggsekker. Velg en sølvfarget så finner du den raskt igjen i garderoben eller en klassisk svart som passer til alt. Utvalget av praktiske løsninger med adidas unike design er bredt.

Leter du etter noe, så ligger det i damebagen

For at veskene skal være så praktiske og komfortable som mulig, så bruker vi innovative tekniske løsninger, og i tillegg legger vi stor vekt på design. Derfor passer flere av veskene til de fleste antrekk og du glir lett inn i et urbant gatebilde med stil. Det er en plass for alt i veskene, enten du velger en stor eller en litt mindre, så er det gjerne en lomme til smarttelefonen. Dermed er det lett å ha en fast plass til tingene dine, og er det noe du ikke finner, så finner du det nok der.

Slitesterk og robust

Når du pakker sammen treningstøy og treningsko, trenger du en bag eller en veske som tåler at du slenger den over skulderen i en fart. Flere bager og vesker er forsterket gjennom robuste, vevde stropper og solid materiale. Dermed tåler de godt enda tyngre ting, noe som gjør dem slitesterke selv under daglig bruk. Enten du velger et løpebelte til det viktigste når du løper eller du trenger en diger bag, så vil du finne en smart løsning blant vårt brede utvalg av damevesker.