alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Sportsbager til dame

 
[366]
Essentials Logo Ryggsekk
Power VI Ryggsekk
Classic Badge of Sport 3-Stripes Ryggsekk
Multigame Racquet Bag
Power VI Ryggsekk
Classic 3-Stripes Horizontal Ryggsekk
Classic Camo Ryggsekk
Essentials Logo Ryggsekk
adidas by Stella McCartney Run Belte
Standards Designed to Move Training Duffelbag
Weekender Bag
Standards Designed to Move Training Duffelbag
adidas by Stella McCartney Studio Bag
Power VI Ryggsekk
4ATHLTS Camper Ryggsekk
4ATHLTS Camper Ryggsekk
FC Bayern Ryggsekk
Adicolor Sling Bag
Essentials Logo Skulderveske
Essentials Logo Duffelbag, ekstra liten
Essentials Logo Duffelbag, medium
Studio Lounge Duffelbag
Tiro Primegreen Bottom Compartment duffelbag, medium
FC Bayern Duffelbag, medium
Midjeveske
Camo Classic Ryggsekk
Adicolor Classic Ryggsekk, liten
Adicolor Archive Midjeveske
Running Gear Midjeveske
adidas Adventure Ryggsekk, stor
Classic Essential Organizer Bag
Arsenal Travel Ryggsekk
Power Gymbag
Running Mobile Arm Lomme
4ATHLTS Duffelbag, stor
adidas Adventure Midjeveske, stor
Running Gear Bottle Bag
4ATHLTS ID Midjeveske
Trolley Bag Medium
Hyperreal Ryggsekk
Daily Midjeveske
Back to School Canvas Shoppingbag
Adicolor Archive Strap Pack
1 / 8
Sideav 8

Damevesker for damer på farten

adidas damevesker har stilen, designet og sikkerheten som du trenger når du er på farten. Enten du trenger en midjeveske for å få med deg det viktigste eller du trenger noe å ha treningstøyet i, kan du finne en i den ikoniske rekken av smarte løsninger. Designet for damer på farten med Trefoil-logoen eller de klassiske 3-Stripes som dekor. Her er det bare å boltre seg i farger og former i alt fra løpebelter, midjevesker, duffelbager og ryggsekker. Velg en sølvfarget så finner du den raskt igjen i garderoben eller en klassisk svart som passer til alt. Utvalget av praktiske løsninger med adidas unike design er bredt.

Leter du etter noe, så ligger det i damebagen

For at veskene skal være så praktiske og komfortable som mulig, så bruker vi innovative tekniske løsninger, og i tillegg legger vi stor vekt på design. Derfor passer flere av veskene til de fleste antrekk og du glir lett inn i et urbant gatebilde med stil. Det er en plass for alt i veskene, enten du velger en stor eller en litt mindre, så er det gjerne en lomme til smarttelefonen. Dermed er det lett å ha en fast plass til tingene dine, og er det noe du ikke finner, så finner du det nok der.

Slitesterk og robust

Når du pakker sammen treningstøy og treningsko, trenger du en bag eller en veske som tåler at du slenger den over skulderen i en fart. Flere bager og vesker er forsterket gjennom robuste, vevde stropper og solid materiale. Dermed tåler de godt enda tyngre ting, noe som gjør dem slitesterke selv under daglig bruk. Enten du velger et løpebelte til det viktigste når du løper eller du trenger en diger bag, så vil du finne en smart løsning blant vårt brede utvalg av damevesker.