alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Vesker og bager

 
[420]
Standards Designed to Move Training Duffelbag
X-City Ryggsekk
Adicolor Classic Festival Bag
Adicolor Classic Ryggsekk, liten
Adicolor 70s Mini Airliner Bag
4ATHLTS Duffelbag, medium
3-Stripes Skobag
Adicolor Classic midjeveske
Adicolor ryggsekk
Terrex AEROREADY Hiking Ryggsekk
Rifta Messenger Bag, stor
Midjeveske
Running Belte
Trefoil gymbag
Adicolor 70s Vintage Airliner
Essentials Logo Ryggsekk
Adicolor Classic Festival Bag
Power Ryggsekk
adidas Yoga Ryggsekk
Endurance Packing System Duffelbag 35 l
Mini Bucket Ryggsekk
Power VI Ryggsekk
Adicolor Archive Festival Bag
Ryggsekk
Power VI Ryggsekk
adidas by Stella McCartney Bum Bag
4ATHLTS Duffelbag, liten
Adicolor 70s Duffelbag
Essentials 3-Stripes Duffelbag, medium
Running Gear Midjeveske
Back to School Canvas Shoppingbag
Adicolor Classic Festival Bag
4ATHLTS Organizer
Adicolor ryggsekk
adidas x LEGO® Classic Ryggsekk
Arsenal Travel Ryggsekk
4ATHLTS Duffelbag, stor
Rifta Festival Bag
Adicolor Archive Midjeveske
Adicolor Contempo Utility Messenger-bag, liten
Adicolor Classic midjeveske
Running Gear Pocket bag
Back to School Canvas Shoppingbag
1 / 9
Sideav 9

Praktiske og stilige vesker og bager av høy kvalitet

En veske eller en bag er ikke kun et praktisk tilbehør som du bruker for å få med deg ting. De kan faktisk toppe ethvert antrekk og fremheve din personlige stil på en unik måte. Hos adidas finner du et bredt utvalg av vesker og bager i alle farger, varianter og størrelser til menn, damer og barn. Ved valg av en ny veske bør du vurdere hva slags funksjoner du ønsker at den skal ha. Dette kan blant annet være ulike lommer som gjør det lett å separere ting, vannavstøtende egenskaper som lar deg bruke vesken eller bagen i all slags vær og praktiske, reflekterende funksjoner som gjør at du er lett å se i trafikken.

Finn en adidas veske som reflekterer din personlige stil

Uansett om du skal på skolen, trening, på reise eller bare en tur i skogen, er det praktisk å ha med seg en sekk, veske eller bag som rommer det du trenger å ha med deg. Noen ganger har du behov for å ha med deg mye, enten det er ekstra klesskift og sko til treningsøkten eller overnattingsutstyr til en telttur i marka. Hos adidas får du store duffelbager i mange ulike farger, hvor du får plass til alt dette. Velg en klassisk svart adidas-bag eller gå for en sprekere variant med mønster og print i kule farger. Hvis du bare skal ha med deg litt mat og drikke i tillegg til en tynn jakke, lommebok og mobil, kan du gå for en lettere og enklere modell. For deg som kun skal ha med deg det aller mest nødvendige, kan en rumpetaske som enkelt justeres i livet være den beste løsningen. Vi anbefaler alle å ha et utvalg av ulike sekker, vesker og bager på lur, slik at du er klar for enhver tur eller utflukt.