alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Klær

 
[6409]

Komfortable og sporty sommerklær fra adidas

Ser du etter stilige og moteriktige sommerklær som også er funksjonelle og behagelige på? Da har du kommet til rett sted. Hos adidas har vi nemlig et bredt utvalg av klær som er like fine til trening som til fritidsbruk, takket være de gode tekniske kvalitetene og tidløse designet. Med klassiske 3-Stripes lang yttersiden av ermer og bukseben, vil du uttrykke sporty eleganse uansett hvor du er. Velg en t-skjorte med en overdimensjonert Trefoil-logo, og kombiner det med en stilig shorts eller tights og et par stilige joggesko i en knallfarge. Uansett om du er på fotballbanen, på treningssenteret eller blant venner og familie, har vi sommerklær som garantert vil falle i smak.

Funksjonelle og pustende sommerklær til trening

Det er ingen tvil om at adidas nok er mest kjent for sporty treningsklær til alle slags treningsformer. Her kan du velge blant et stort utvalg av alt fra treningstopper, treningstight og shorts til komplette treningsdresser. Sats gjerne på plagg med pustende og fukttransporterende egenskaper som holder deg tørr og komfortabel under selv den hardeste treningsøkten. Det kan også være lurt å ha med seg en god hettegenser på treningen i tilfelle væroverslag – som tross alt ofte skjer i Norge.

Stilige og moteriktige klesplagg til fritidsbruk

Trodde du adidas bare produserer treningsklær? Da tok du feil. Vi har nemlig en rekke stilige klær som er like fine til fritidsbruk. Velg for eksempel en kul shorts og kombiner den med et par ballerinasko og en søt bluse for dame, eller et par kule mokkasiner og en poloskjorte for herre. Topp det hele med en caps eller solhatt for en sommerlig og flott look. Vi har til og med søte og feminine skjørt og kjoler i kolleksjonen vår som uttrykker feminin og sporty eleganse uansett hvor du er.