adidas
GRATIS LEVERING OVER KR 250 OG 100 DAGERS RETUR

Klær

 
[7011]
Sale: Up to 50% Off
Pris
kr99 - kr5,999
995999

ADIDAS-KLÆR

De tre stripene langs yttersiden av treningsbuksen. De sorte knappene langs den hvite tekstillinjen som kan kneppes opp så langt du vil. En overdimensjonert Trefoil-logo på en løs og ledig hettegenser. De ikoniske adidas-produktene snakker for seg selv. Og sammen kan dere skape historie og meningsfulle øyeblikk.

På fotballbanen. På treningssenteret. Blant venner og familie. I favorittlagets hjemmedrakt på tribunen i München, Madrid eller Manchester. Mulighetene er mange med adidas-klær.

Du finner et stort utvalg av adidas-klær til dame, herre og barn i nettbutikken – blant annet:

Treningsoverdeler og fritidsgensere
Velg blant et stort utvalg av gensere og overdeler til dame, herre og barn med innovative løsninger, komfortable varmelag og en kompromissløs stil. Du finner gensere til hverdagsbruk så vel som spesifikke treningsformer, som løping, golf og fotball. Se etter college- og hettegensere for den ultimate fritidsstilen.
Utejakker og treningsjakker
Vær, aktivitet, tekniske behov og stil er viktige faktorer når det kommer til valg av ute- og treningsjakker. adidas har en rekke jakker til ulikt bruk – se etter teknologi som Climaproof®, Climacool® og Climastorm® samt DWR-belegg for utmerket beskyttelse ved utetrening.
Joggebukser
Joggebukser har blitt et ikonisk måha-plagg med svært hyggelige assosiasjoner, men passer utmerket til en rekke type treningsformer så vel som fritidsaktiviteter. Du finner alt fra spreke fargekombinasjoner og luksuriøs velur til fleece og fukttransporterende teknologi.
Treningsdresser og fotballdrakter
Du finner blant annet fotballdrakter til lag som Real Madrid, Manchester United og Bayern München hos adidas, og kan velge mellom både borte- og hjemmedrakt. Du finner også trenerjakker – og avslappede treningsdresser og hettegensersett.