alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Samba

 
[74]
Three people, pictured from the waist down, posing outside in black and white adidas Samba shoes.
Samba OG Sko HvitSamba OG Sko Hvit

Samba OG Sko

Originals

Samba OG Sko HvitSamba OG Sko Hvit

Samba OG Sko

Originals

Samba ADV Sko SvartSamba ADV Sko Svart

Samba ADV Sko

Originals

Samba Lux Sko GråSamba Lux Sko Grå

Samba Lux Sko

Originals

Samba OG Sko GråSamba OG Sko Grå

Samba OG Sko

Originals

1 / 2
Sideav 2

Sikre deg en tidløs look med adidas Samba

adidas Samba er rett og slett ikonisk, og er en av de mest solgte modellene til adidas gjennom tidene. Det som gjør skoen ekstra spesiell, er at den har røtter helt tilbake til 1949, og ble designet av selveste Adi Dassler – grunnleggeren av adidas. adidas Samba ble originalt utviklet for fotballspilling, men har med årene funnet veien over til moteverdenen. Den perfekte kombinasjonen av sport og gatemote har sørget for at skoen er blitt en tidløs klassiker. adidas Samba er et perfekt, stilrent tilskudd i skosamlingen.

En moderne vri på klassikeren

Det klassiske designet til adidas Samba er tidløst og ikonisk, men vi har gjort noen oppdateringer for å gjøre den enda mer komfortabel og tidsriktig. Vi har beholdt den elegante og lave profilen som gjør den så anvendelig uansett hvilken stil du kjører, men har lagt til blant annet EVA-mellomsåle for bedre demping, OrthoLite®-innleggssåle for ekstra komfort og ikke minst et stort utvalg farger og materialer som passer perfekt inn i en moderne garderobe. Vi kan også tilby en vegansk versjon av den ikoniske skoen, hvor overdelen er laget av et ultramykt syntetisk materiale og heller ingen av de øvrige delene er laget av animalske materialer – ikke en gang limet eller fargene. adidas Samba er et bevis på at klassikere kan ta nye steg.

Nå nye høyder med adidas Samba

Dersom du synes de klassiske fargene er litt for vintage for din garderobe, kan du glede deg over de spreke alternativene som vi har lagt til i utvalget. Kanskje en metallisk look eller rosafarget såle er mer din stil? For deg som liker å skille deg litt ut i mengden, kan vi friste med en opphøyet versjon av klassikeren. Vi har gitt den opprinnelige fotballskoen en stilig plattformsåle i naturgummi, slik at du bokstavelig talt kan nå nye høyder med adidas Samba.