alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Barnesekker

 
[25]

Søte og praktiske barnesekker til de små

Hos adidas finner du et bredt utvalg av ulike sekker og vesker til barn i ulike størrelser, former og farger. Skolestart trenger ikke å være den eneste grunnen til å kjøpe en ny sekk eller veske til barnet ditt – tvert imot kan barn ofte endre stil og preferanser relativt raskt. Plutselig faller ikke den søte, rosa sekken i smak lenger. Husk også på å velge en modell som rommer alt det barnet ditt trenger å ha med seg, enten den må ha plass til en bærbar PC, skolebøker, skrivebøker og matpakke – eller ganske enkelt bare det aller viktigste som mobiltelefon og lommebok. Uansett størrelse på sekken eller vesken, er vi helt sikre på at du finner en variant fra adidas som er perfekt for din sønn eller datter. De kommer nok til å være stolte av å bruke den nye sekken både på skolen og på fritiden.

Bredt utvalg av sekker og vesker fra adidas

Hos adidas finner du som nevnt et bredt utvalg av flotte sekker og vesker til barn. Vi har stilige duffelbager i forskjellige størrelser som er perfekte til fotballtreningen eller andre fritidsaktiviteter. Ikke bare ser de sporty ut med den ikoniske adidas-logoen, men de rommer også både sko og klesskift etter behov. Velg mellom ulike farger som blant annet svart, rødt og blått, alt etter hva barnet ditt ønsker seg. I tillegg til de klassiske sportsbagene kan du også velge en tidløs ryggsekk i forskjellige størrelser. Du kan til og med få tak i en modell med motiv fra populære filmer eller andre stilige mønstre. Vi anbefaler å ha et utvalg av ulike sekker og vesker til barn, slik at du har en modell som kan brukes til hverdag, en gymbag til gymtimen og en større duffelbag til overnattingsbesøk eller når barnet ditt trenger noe som rommer mer.