alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Jakker for gutter

 
[49]
1 / 2
Sideav 2

Råtøffe jakker for gutter som elsker å boltre seg

Vi har jakker for gutter som ser stilige ut, samtidig som de er fylt til randen av avanserte egenskaper. Vi bruker slitesterke materialer av god kvalitet, og du kan derfor stole på at du får guttejakker som tåler en støyt. Utvalget består av alt fra treningsoverdeler til dunjakker, og vi anbefaler at gutten din har forskjellige jakker til ulike anledninger. Våre treningsjakker for gutt gir god bevegelsesfrihet under fotballtreningen med stretch-panel på albuene. Jakkene fullføres med praktiske egenskaper som glidelås foran som enkelt lar gutten din ta av og på jakken i full fart, samt gode lommer med plass til småting. Du finner også lette regnjakker her hos oss som puster godt, og det gjør den godt egnet til utendørstrening i regnvær. Denne typen jakker fullføres som regel med mesh-fôr som sørger for god luftgjennomstrømning, slik at jakkene ikke blir for klamme når barnet blir varmt og svett.

Jakker til gutter med høye krav til stil

Våre jakker for gutter er utviklet med fokus på et kult design. Jakker med 3-Stripes på ermene eller Trefoil-emblem på brystet fremhever en ikonisk og sporty stil. Du finner også fargerike varianter i utvalget vårt som passer bra for barn med sterke meninger om stilen sin. Dere må også bestemme dere for om han skal ha en jakke med eller uten hette. Sist, men ikke minst, så kan dere velge jakker med emblemet til populære fotballag som Manchester United. Disse guttejakkene er spesielt populære blant unge fotball-fans som vil fortelle verden hvem heltene deres er. Disse jakkene er junior-versjoner av jakken som proffspillerne selv bruker. Enkelte modeller har en smal passform som sitter tett på kroppen under kamp og trening, mens andre har en løs passform som gjør dem godt egnet til fritidsbruk. Tenk derfor over hva barnet foretrekker før du bestiller.