alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Hettegenser til jente

 
[83]
1 / 2
Sideav 2

Hold varmen med en stilig hettegenser til jente

Hettegenseren er et populært og klassisk plagg i garderoben til både store og små moteløver, og hos adidas finner du et bredt utvalg av hettegenser til blant annet jenter. Dette stilige og moteriktige plagget er en helt naturlig del av en avslappet og urban garderobe, og det er like populært til hjemmebruk som utendørs som et ekstra varmelag. Hos adidas finner du et bredt utvalg av hettegenser til jente i forskjellige varianter, farger og størrelser som passer til ulike aldersgrupper. Vi vet alle hvor fort barn vokser, og det kan være utfordrende å vite hvilken størrelse som er best å velge. Skal man velge klær som passer akkurat nå, men som barnet vokser ut av om en måneds tid? Eller skal man velge klær som er litt for store, slik at barnet ditt kan bruke dem over tid? Dette er noe du i stor grad slipper å tenke på med hettegensere, takket være den løse og ledige utformingen. Dermed er ikke en hettegenser til jente like lett å vokse ut av.

Stilige hettegensere i ulike modeller, farger og størrelser

Hos adidas finner du som nevnt et bredt utvalg av ulike hettegenser til jente i forskjellige modeller, farger og størrelser, og vi er helt sikre på at du finner en variant som passer perfekt til datteren din. Den klassiske modellen med Trefoil-logoen gir et sporty og ikonisk uttrykk, mens en variant i rosa eller lilla sørger for en feminin vri. I tillegg til de ensfargede modellene har vi også hettegensere med ulike print og mønster, samt varianter med glidelås. Vi anbefaler å ha ulike modeller liggende klar i garderoben, slik at datteren din kan variere etter humør og anledning. Dermed kan hun for eksempel ha en genser til gymtimen og en til hjemmebruk, og hun kan bytte på dem når hun måtte ønske det.