alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Jenter

 
[1802]

adidas for jenter, like praktisk og kult som elegant

adidas støtter sporty jenter i både lek, moro og trening, og her finner du noe for enhver smak, stil og aktivitet. Din voksende idrettsjente fortjener kvalitet og fokus på smarte løsninger vel så mye som den voksne eliteutøver.

Varme eller kulde – alltid klar

Med et utvalg av gode jakker og gensere laget i behagelig bomull eller smarte syntetiske stoffer som er fukttransporterendet, finner dere mye å velge mellom. Når komfort og ytelse er på topp blir også leken eller treningen det samme. Blant adidas tøy til jente har du jakker som isolerer med godt dunfòr, og du har gensere som er like behagelige å ha på som de er varme. ?Og som nevnt, smarte treningstrøyer som holder henne luftig og kjølig når treneren skrur opp tempoet.

Løp blir til en lek for jenter med adidas

Gode sko er også kritisk for den unge og sporty, og adidas jenter har løsninger her også med joggesko som har smarte og gode løsninger. Slik som lette og støtdempende såler, og så klart sko som egner seg til både utendørs- og innendørsbruk. Og også i flere utvalg, av både farger og stil. La henne være klar til både basketball eller innebandy, med støtten i kvaliteten fra adidas.

For de små, de mindre og de litt større

For de aller minste jentene har også adidas et godt og variert utvalg: Behagelige fleece tøy som holder varmen og sko som støtter opp når verden skal utforskes. Mens de litt større adidas jentene kan utfolde seg med å velge mellom en rekke tøffe, eller mer feminine design i behagelige t-skjorter, bukser og mer. Her blant adidas jente-kolleksjoner finner du en vinner for alle anledninger, og for enhver sporty jente som vil nyte av det aller beste.