alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Babyklær

 
[364]
I kolleksjoner som dette finner du behagelige tekstiler som fransk frotté, et stoff som gir babyer den komforten og mykheten de trenger. Klærne til babyer har praktiske funksjoner som skulderknapper for enkel på- og avkledning.
1 / 8
Sideav 8

Gjør din lille til en trendsetter med adidas babyklær

Selv småbarn fra 0-1 år fortjener en moteriktig garderobe, og med babyklær fra sortimentet vårt kan du gjøre din baby til en skikkelig trendsetter i barnehagen, barselgruppa og på trilletur i parken. Ditt barn kommer til å vokse raskere enn du aner, og går opp i størrelser før de rekker å slite ut klærne. For småbarnsforeldre er det mye du skal være oppdatert på, og vi har heldigvis alt du trenger til de små, på et og samme sted. adidas babyklær har ikke bare en ikonisk og unik look, de holder også svært høy kvalitet for at din lille skal kunne ta fatt på dagen og utforske verden med stil og komfort. Vi har et spennende utvalg av treningsdresser, joggebukser og gensere som lages av myke, deilige materialer, og er perfekt for små barns myke og sensitive hud.

Høy kvalitet og gode materialer som tåler lek og herjing

Med et stort fokus på høy kvalitet og gode materialer er våre babyklær praktiske i bruk, slik at de tåler aktiv lek, krabbing og herjing. Livet er til for å utforskes, og de små trenger klær som lar dem utfolde seg så fritt som mulig. Vi i adidas vil gi ditt barn en så god start på livet som mulig, og vi har derfor et bredt utvalg av komfortable joggedresser som gir god passform. Blant våre babyklær finner du søte bukser med strammesnor og elastisk liv som kan justeres, slik at buksene sitter som et skudd på din lille. Vi har et stort mangfold av farger og motiver, så du kan velge og vrake mellom joggedresser, søte onesies eller kule sett.

Bærekraftige og behagelige stoffer for myk og sensitiv hud

De fleste plaggene i vår babyklær-kategori har klassisk 3-Stripes eller Trefoil-emblem, som gir din baby et stilfullt preg. Småbarn har et stort behov for å utforske sine omgivelser, og de trenger babyklær som tåler bevegelse og er myke mot huden. Det er smart å alltid ha ekstra babyklær for hånden. adidas bruker ofte collegestoff til mange av våre babyklær, som gir en behagelig og myk blanding av bomull og resirkulert polyester, som passer perfekt til fritidsklær til minsten. Sjekk også ut våre babyjakker, som du kan matche med kule sneakers for en komplett look, slik at din baby garantert blir lagt merke til.