alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Argentinsk landslagsdrakt

 
[14]

Tidløs og ikonisk, den argentinske landslagsdrakten vitner om storhet

Lyseblå og hvite trøyer. Svarte shorts. Hese kommentatorstemmer som spruter superlativer når dribleglade spillere gjør underverk med ballen på det grønne gresset. Det er noe ikonisk over Argentina-drakten, et fotballhistorisk sus som få andre landslag kan matche. Det er heller ikke uten grunn at Argentinske engasjerer entusiastiske fotballfans verden over. Er du blant dem? Skaff deg Argentinas fotballdrakt nå og bli en del av historien!

Et mesterverk fra et fotballelskende land.

Argentina-hjemmedrakten er full av symbolikk. De berømte blå stripene er laget i et lappeteppemønster som flyter sammen som vannfarger. Designet i kamostil representerer landets 23 provinser og spillernes hjem, ingen tilfeldighet i et land og en kultur der tilhørighet betyr mye.

Hjemme- og bortedrakter både til barn og voksne

Vil du gi din egen lille Maradona en gave som helt sikkert vil bli satt pris på? En fotballskjorte han eller hun kan ta på seg både for en kamp på løkka med venner og for å krype opp i sofaen for TV-en når VM-fløyta går? Eller kanskje du er så heldig å ha billett til stadion? Uansett hvor du følger kampene fra, kjøp Argentinas hjemme- og bortedrakt til barn og voksne fra adidas! Og hvorfor ikke ta den praktiske adilette-sandalen i argentinske blå og hvite farger med på kjøpet?

Klar til kamp med AEROREADY, uansett hvor du er

Argentina-drakten er laget i AEROREADY, et mykt stoff som tørker fort og holder deg komfortabel både på banen og tribunen, der temperaturen kan stige fort under kampens hete!