adidas
GRATIS LEVERING OVER KR 250 OG 100 DAGERS RETUR

adidas adicolor

 
[681]

adidas Adicolor

Kombiner den autentiske adidas-arven med en moderne stil når du velger varer fra adidas’ spennende Adicolor-konsept – en tidsriktig oppdatering av originale adidas-favoritter i et herlig moderne uttrykk. De originale adidas Adicolor-produktene ble lansert på tidlig 1980-tallet, da et sett tusjer ble brukt til personlig tilpassing av de første produktene – et par hvite sneakers – og senere, i 2006, i et spennende designprosjekt hvor innovative kreatører samarbeidet med adidas. Når du nå kan ta en titt på de nye tolkningene av arkivet, er det med fargerike og herlige plagg i vente!

Finn ditt hverdagsuttrykk med adidas Adicolor

Alt fra oversized joggebukser og hettegensere til retroinspirert tilbehør og figurnære jakker og sykkelshorts er å finne blant produktutvalget fra adidas Adicolor. Til damer finner du blant annet kule bodysuits og skulderløse kjoler i komfortabel bomull og jersey-stoff, samt badedrakter, sports-BH-er og leggings i spreke farger. Menn kan velge blant annet mellom et stort utvalg superkomfortable hettegensere i bomull- og fleecemiks, samt en rekke klær både med fargespill og mer lune fargeløsninger. Du finner også en rekke unisex-produkter, fra caps og hatter til gymposer, sekker og sokker.

Treningsdresser og joggedresser fra adidas Adicolor – miks og match

I adidas Adicolor-kolleksjonen finner du også et stort utvalg over- og underdeler som du kan kombinere slik du selv foretrekker – bland stoffkombinasjoner, farger og stilarter etter eget behag. Du finner både overdeler og underdeler i bomull, fleece og resirkulert polyester – velg selv basert på komfort og stil. Se spesielt etter 3-Stripes-stilen eller Trefoil-detaljer for å hinte til den klassiske adidas-arven.