alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Adicolor

 
[1048]
Her finner du den oppdaterte utgaven av adidas sin mest ikoniske kleskolleksjon. Adicolor ser bakover for å gå inn i fremtiden med rett look, basert på ikoniske arkiv, med det nyeste av trender og teknologi.
Group of people wearing adicolor 70s waving to camera

Welcome to our block

This is how we live. How we look out for each other. And wave awkwardly at one another. adicolor 70s celebrates the community spirit of neighbourhood life. Inspired by our archive, the collection has been elevated for today using funky patterns and premium detailing. Perfect for home hangs.

Adicolor – den store, ikoniske trendsetter

Adicolor startet tidlig på 1980-tallet med et par enkle hvite joggesko som du kunne selv personliggjøre med medfølgende sett av tusjer. Dette utviklet seg fort, og har blitt adidas sin mest ikoniske kleskolleksjon over tid. Adicolor bruker adidas-arkivene igjen og igjen og kombinerer klassisk design med moderne trender. Fra sport til streetstyle, eller rett og slett for hjemmebruk. adidas Adicolor er kanskje mest kjent for den ikoniske og legendariske adidas-treningsdressen, men kolleksjonen inkluderer også andre basisplagg som hettegensere, bukser, jakker og mer. Alt, selvfølgelig, alltid merket med adidas Trefoil, den velkjente vintage-logoen.

adidas Adicolor: Skap din hverdagslook med ikoniske klesplagg og design

Det er ikke så viktig om du skal henge på gata eller drive sport med andre. Å se bra ut fører deg til selvtillit slik at du kan yte bedre. Med den fantastiske retroinspirerte linjen i adidas Adicolor får du både stilen og de tekniske løsningene som du behøver. Velg blant en rekke klær der fargespill og snitt spiller sammen for å skape akkurat den retro-looken som Adicolor er så kjent for. Alt i herlige materialer, fra komfortabel bomull og jerseystoff, til ulike syntetiske materialer som puster og holder deg klar for dagen.

Klassisk glede over idrett og lek

Med adidas Adicolor får du rett og slett muligheten for å sette sammen ditt uttrykk for din hverdag og din idrettsglede. Velg blant ulike modeller som best får frem deg og ditt snitt. Alt i materialer som tåler en trøkk og lar seg lett vaske og bevare for fremtiden. Prikken over i-en kommer med ikoniske Trefoil og 3-Stripes, som smykker antrekket og viser din sans for mote og idrettslek.