alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

adidas adicolor

 
[1287]
Stylish men and a woman pose in classic, bold and contemporary adicolor outfits.
Stylish men and a woman pose in classic, bold and contemporary adicolor outfits.
Stylish men and a woman pose in classic, bold and contemporary adicolor outfits.
Stylish men and a woman pose in classic, bold and contemporary adicolor outfits.
TRACK TOP RødTRACK TOP Rød

TRACK TOP

Damer Originals

TRACK PANTS RødTRACK PANTS Rød

TRACK PANTS

Damer Originals

adidas Adicolor

Kombiner den autentiske adidas-arven med en moderne stil når du velger varer fra adidas’ spennende Adicolor-konsept – en tidsriktig oppdatering av originale adidas-favoritter i et herlig moderne uttrykk. De originale adidas Adicolor-produktene ble lansert på tidlig 1980-tallet, da et sett tusjer ble brukt til personlig tilpassing av de første produktene – et par hvite sneakers – og senere, i 2006, i et spennende designprosjekt hvor innovative kreatører samarbeidet med adidas. Når du nå kan ta en titt på de nye tolkningene av arkivet, er det med fargerike og herlige plagg i vente!

Finn ditt hverdagsuttrykk med adidas Adicolor

Alt fra oversized joggebukser og hettegensere til retroinspirert tilbehør og figurnære jakker og sykkelshorts er å finne blant produktutvalget fra adidas Adicolor. Til damer finner du blant annet kule bodysuits og skulderløse kjoler i komfortabel bomull og jersey-stoff, samt badedrakter, sports-BH-er og leggings i spreke farger. Menn kan velge blant annet mellom et stort utvalg superkomfortable hettegensere i bomull- og fleecemiks, samt en rekke klær både med fargespill og mer lune fargeløsninger. Du finner også en rekke unisex-produkter, fra caps og hatter til gymposer, sekker og sokker.

Treningsdresser og joggedresser fra adidas Adicolor – miks og match

I adidas Adicolor-kolleksjonen finner du også et stort utvalg over- og underdeler som du kan kombinere slik du selv foretrekker – bland stoffkombinasjoner, farger og stilarter etter eget behag. Du finner både overdeler og underdeler i bomull, fleece og resirkulert polyester – velg selv basert på komfort og stil. Se spesielt etter 3-Stripes-stilen eller Trefoil-detaljer for å hinte til den klassiske adidas-arven.