alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Sneakers

 
[2361]
Gazelle Sko BlåGazelle Sko Blå

Gazelle Sko

Originals

Tidløse og stilige sneakers for den motebevisste

Sneakers og joggesko har alltid vært populært verden over, men det er ingen tvil om at populariteten til disse behagelige, stilige og praktiske skoene har skutt fart de siste årene. Sko som kanskje tidligere hovedsakelig ble brukt til trening og sport, er i dag et sentralt element i motebildet. Nå brukes de i kombinasjon med både penklær og hverdagsklær, i tillegg til treningsklær. Og hva er vel ikke bedre enn at vonde høye hæler og dressko kan erstattes med myke, komfortable og råstilige sneakers! Vi mener i hvert fall at dette er bra for både føttene og for antrekket.

Anvendelige, sporty og supermoderne sko fra adidas

Noe av det vi elsker mest med sneakers, er de uendelige bruksområdene som disse populære skoene har. Snør på deg et par adidas løpesko på din neste løpetur enten ute eller på treningssenteret, og kombiner dem med stilige treningsklær. Det er et kjent faktum at treningsgleden og -entusiasmen øker hvis man føler seg fin på trening, og det vil du garantert gjøre med sneakers fra adidas. Om sommeren kan du kombinere et par flotte, hvite sneakers med en søt sommerkjole eller chinos for en sporty, men likevel pyntet look. Ikke minst er sneakers et åpenbart valg for din neste ferie, og de sørger for at du unngår vonde føtter og gnagsår ved sightseeing eller byvandring. Du får sneakers fra adidas i et bredt utvalg av ulike modeller, farger og størrelser, og mange velger å ha et lite utvalg i garderoben som kan tilpasses ulike anledninger. Selv om hvite sneakers i dag er et av de mest populære variantene, kan du også vurdere å gå til anskaffelse av et par i en knallfarge for å skille deg litt ut. Et svart par derimot passer bra, dersom du vil ha gode og lette sko til dressen.