alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Avkortede topper

 
[144]
1 / 3
Sideav 3

Sikre stilen med korte topper fra adidas

Topper i alle slags former er et basisplagg for garderoben uansett hvilken stil du sikter etter, og et utvalg med trendy og edgy avkortede topper fra adidas har alltid en plass i uttrykket ditt. Å planlegge antrekket for dagen er ikke noe de som er stilbevisste tar lett på, så å ha tilgang til de rette basisplaggene er helt essensielt. Toppene fra adidas kommer i en lang rekker former, og lages både som sportsmote og som sportsplagg, i kolleksjoner som alltid er i endring. adidas har lang erfaring med å inkludere nye innovasjoner og teknologier i plaggene og materialene sine, og blant de korte toppene til dame finner du kreasjoner som drar nytte av alt fra vanlig bomull med den kjente myke, følelsen, til avanserte HEAT.RDY-materialer og Primeknit.

Avkortede topper til alle former og fasonger

De avkortede toppene til dame designes for å vises frem, hvis du vil. Det gjelder for alle, enten man er liten eller stor. Med adidas finner du inkluderende og bærekraftige teknologier, og UNITEFIT-størrelsessystemet tar hensyn til at hver og en av oss er unike. Noen er lave, noen er høye, noen er slankere enn andre og noen har en fullere figur. Blant kolleksjonene med korte topper og t-skjorter til dame finner du plagg som passer til uttrykket ditt, og som er skreddersydd til aktivitetene du har på planen. Fukttransporterende modeller til de intense øktene, eller ren bomull til de litt mer avslappede dagene. Samarbeidene med kjente kunstnere, designere og artister fra hele verden stikker seg også frem blant de korte toppene, både fra lange samarbeid som Stella McCartneys kolleksjoner til nye og fremadstormende stemmer. Sjekk ut bærekraftige materialer, redusert plastbruk og et pågående arbeid for å gjøre slutt på plastavfall, hos adidas og kolleksjoner fulle av fargerike, tekniske, trendy og inkluderende avkortede topper.