alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Kvinnefotball

 
[798]
RM CLB HOME HvitRM CLB HOME Hvit

RM CLB HOME

Fotball

Fotballutstyr til damer

Fyll på treningsgarderoben så den matcher ambisjonsnivået på banen – uansett om du spiller aktivt, profesjonelt eller for gøy i hagen – med fotballutstyr til damer fra addias. Du finner alt du trenger, fra fotballer og favorittlagets fotballtrøyer og drakter til profesjonelle fotballsko og utskiftbare knotter, i nettbutikken.

Essensielt fotballutstyr til damer – fotballer og sko

De fleste av adidas’ fotballer til damer er såkalte Offical Match-baller, altså baller av en slik kvalitet at de har gjennomgått FIFAs tester, fått FIFA Quality Pro-sertifiseringen, og kan benyttes i profesjonelle ligaer og mesterskap. Disse fotballene fra adidas er sømløse og termisk bundet for bedre nøyaktighet og med en teksturert overflate som sikrer bedre ytelse og godt grep. Du kan velge fotball med UEFA Champions League-emblem eller Tricolore-detaljer. Du finner også langt billigere alternativer, som Glider-ballene eller lagspesifikke fotballer, som er trenings- og kampballer med en maskinsydd, slitesterk konstruksjon.

Du finner også et stort utvalg av fotballsko tilpasset ulike nivå, underlag og spillestiler. Før du begynner å titte på foretrukne skomodeller, bør du først krysse av for hva slags underlag du skal spille på, da det er store forskjeller på banekravene. FG-sko, eller sko til naturgress/faste underlag, har for eksempel ingenting å gjøre på kunstgressbaner, og det samme gjelder alle typer utesko på innebaner.

Essensielt fotballutstyr til damer – hansker og leggbeskyttere

Med keeperhansker med støtdempende polstring på 2–3,5 mm og gripesikker lateks, eller latekshåndflater med to typer skum, sikres du et godt og sikkert grep om ballen. Hvis du ønsker forsterket demping for håndledd og fingre, kan du velge hansker med uttakbare støtter. Du finner også flere treningshansker egnet for fotballspillere ute på banen, noe som er svært gunstig under kalde forhold. Et annet viktig element er leggbeskyttere. Se for eksempel etter leggbeskyttere med et kraftig injeksjonsformet TPU-skjold eller ytterlag i robust polypropylen for best mulig beskyttelse, samt andre kvaliteter som uttakbart fôr og skumvattering. Et slitesterkt EVA-stoff på baksiden av leggen er dessuten også ofte inkludert for komfort og støtdemping.