alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Basketball · Damer

 
[163]
1 / 4
Sideav 4

Basketballutstyr til damer

Er du den store stjerna ute på basketbanen eller liker du bare den avslappede basketstilen? Uansett hva det er som gjør deg interessert i den populære sporten, er det mye stilig og nødvendig utstyr å finne i utvalget basketballutstyr til damer fra adidas.

Basketballutstyr til damer – en oversikt

Blant utvalget av basketballutstyr til damer finner du i tillegg til basketballer også sokker, ryggsekker og caps. Sørg for at du har plass til alt du trenger av utstyr, klær og sko i en spesifikk basketsekk – for eksempel Creator 365, som har separate rom til både bærbar PC og basketballsko. Du kan dessuten sikre et godt og stødig grep på underlaget under baskettreningen ved å velge mellomhøye treningssokker med kompresjonsdesign og polstring. De pustende mesh-innfellingene med Climacool-teknologi sikrer god ventilerende effekt under høy aktivitet, mens Techfit-innovasjonen gir støtte og kompresjon til fotbue og ankel. Se gjerne også etter spesielt basketballutstyr til damer som sokker med resirkulert ECONYL®-garn, som er laget av resirkulerte fiskegarn og annet nylonavfall – perfekt for deg som ønsker å ta hensyn til miljøet! Sist, men ikke minst: caps – en soleklar basketklassiker! Velg blant utvalget av caps inspirert av og i samarbeid med toppspillere som James Harden og Damian Lillard!

Dette bør du se etter når du velger basketball fra adidas

Når du velger basketball, er det viktig at du tenker på hva slags underlag du skal spille på – utebane, innebane eller simpelthen på gata eller i oppkjørselen? Dette påvirker hvilke materialer som benyttes i utviklingen av ballen, og du vil helst være sikker på at ballen skal være tilpasset ditt underlag. Se etter baller i slitesterk syntetisk skinn, gjerne med 100 % termoplastisk polyuretan (TPU), hvis du er ute etter allsidige baller til damer til både ute- og innebruk. Basketballer som er beregnet for spill utendørs er gjerne i naturgummi, og du finner også miniballer med vulkanisert gummi.